Интересно ще е да се види на колко градуса си оставяте климатика да работи през зимата?
Моя в момента е на 24 и беше ок през студените дни, май ще си остане така.
Интересно ще е да се види на колко градуса си оставяте климатика да работи през зимата?
Моя в момента е на 24 и беше ок през студените дни, май ще си остане така.
Много е условно.Зависи как ти е комфортно.У нас например, когато сме в къщи машините са на 22-23 градуса, спим на 18-19, когато през деня няма хора, стоят на 19-20.
22-23... иначе става неприятно топло.
Аз отговорих с 20-21, но реално понякога ги пускам и на 22-23. То всичко е до усещане, поне според мен като навън е под -5, когато се настроят на 22 се създава усещане за 20-21 при Т около и над 0гр външни.
Вярно, че като се спи е по-добре да е по-хладничко. Промяната на температурата с 2-3 градуса през деня и нощта не товари ли също климатика или разликата за темпериране не е чак толкова голяма?
Дайкина:
Когато няма хора 18 градуса, когато има 24-25 градуса, когато температурите навън паднат под -2 градуса и надолу и има хора 26 градуса.
2-те фуджитцу(дженерал в спалня и фуджи в офис)
-спалня когато няма хора 18 градуса, когато има 23 градуса, когато има хора и температурата навън е под -4 градуса 24 градуса
-офис когато ме няма 16 градуса, когато съм там 22-23 градуса.Много рядко когато съм умрял от студ/намръзнал съм се 24 градуса.
П.П. да пуснеш фуджицу на 25-26 градуса в режим отопление си е малко щура работа...ке се припотиш...
Засвиси от жената(жените) в къщата, бе пич. Сбъркал си форума. За по-достоверна и точна информация пробвай в БГ.мама или някакъв подобен на него форум. Успех!Първоначално публикувано от iridiumsub
Е защо, аз съм от мъжки род, но ми е комфортно на 25. Обичам да си седя по къс ръкав и да си пия уискито .Въпрос на усещане, лично аз на 20-22 ми е хладно и не ме кефи да седя, но да спя ми е по-добре на ниска температура.
Този пост е редактиран от avenger; 15-01-16 в 18:24.
Абсолютно съгласен с по- горното мнение. При мен изборът е или Т* да е поне 25 или на сухо. Иначе, лично, от 21 градуса по-убаво нема - ем малко ток, ем не се изнежвам много. Както казва един познат, моряк " Ако ги нямаше жената и лапето, до сега щях да съм построил небостъргач "
хехехехе...Първоначално публикувано от avast3
аз си падам по ниските температури, но като колегата по-горе обичам да ходя по къс ръкав, а често и без него
23-24 градуса денонощно. Иначе ми е студено.
Първоначално публикувано от biro
22-23 гр. защото жената е много крехка и няма сланинка-само45кг.
22-23 гр.,а когато няма никой и за сън 19 гр.