много ясно че е китайска консервена кутийка ,аз за това не смея да го отварям без да имам друг,а на Фуджитсу поне са читави лагеритеПървоначално публикувано от jori
много ясно че е китайска консервена кутийка ,аз за това не смея да го отварям без да имам друг,а на Фуджитсу поне са читави лагеритеПървоначално публикувано от jori
165 лева срок на доставка за indoor fan motor веднага след празниците (Нова Година) другата седмица държавата спира;( Моля за потвърждение за да се направи поръчка
можеш ли да му кажеш парт номера , сигурно ли е че ще стане за тоя модел
точно за този модел е пробвах за е9DKE различни са на тези с кислорода всичко им е различно. Точно твоя цитиран по-горе парт номер е
ами заръчвай го после можеш да ми го пуснеш с наложен платеж като дойде ,благодаря ти предварително
аз търся вентилатор за външно тяло (може без перка) за панасоник CS-YW12DKE
След Нова Година има outdoor fan motor за Panasonic CU-YW 12DKE- 135 лева, за поръчка моля потвърждение, Alexi това другото къде трябва да се прати?
мисля, че темата е важна, защо не я забучите да стои винаги най-отгоре.
Важна е за тези които се мъчат да закърпят положението !!! тези които ги търсят и предлагат за учебна цел добре, ама сигурно ще има и такива които вместо нови ще слагат стари части.Първоначално публикувано от py4
Пък за хората които не разбират и искат нови части ще плащат за тях ама ще вземат стари - БЪЛГАРСКИ НОМЕР ОТ ВРЕМЕТО НА "БАШ МАЙСТОРА"
търся за мултисплит четирипътник или рапределител за собствени нужди - ще експериментирам
И може би темата трябвя да се прекръсти "части втора употреба"
Влез в някой маг за резервни части за климатици и хладилници,струва 30-40 лв за мощности до 5 КВт..Не вземай стар 4пътник в никакъв случай.И да те предупредя,че монтажа му е специфичен и не става много за " експериментиране".
добре благодаря за професионалния отговор, ще си купя нов.Първоначално публикувано от vanko68
А нали щеше да ми пращаш схеми и да направим с теб бизнеса, какво стана. Защото идеята за решаване на проблема е твоя.