IMG_20141024_074845.jpgПоказваше работните часове,а сега това.Доста често като искам да проверя тази информация,трудно осъществява връзка можеби понякой път и 10на пъти не успява.Благодаря на отзовалите се.
IMG_20141024_074845.jpgПоказваше работните часове,а сега това.Доста често като искам да проверя тази информация,трудно осъществява връзка можеби понякой път и 10на пъти не успява.Благодаря на отзовалите се.
Отново се появи този надпис,някакви идеи?
Здравейте,търся превод за дистанционно на климатик Национал модел CS-28RFX.
Здравейте, доста отдавна не е писано в темата, но все пак а питам може някой да помогне. В апартамента който купих има климатик Sharp модел ay b28f . Всичко му е написано на японски и немога да разбера нищо от дистанционното. Някой може ли да помогне с превод. Sharp b28f
Кой е модела на дистанционното управление?
Това са климатика и дистанционното И ако не те затруднява ако имаш някаква информация за параметрите на климатика, като консумация на енергия и коефициент на преобразуване.Дали си струва да го ползвам или да го заменям?
Благодаря предварително.
Бая дърто магаре е ми се струва.Намерих че е от 1991 г.
Някой може ли да помогне ?
При мен се отваря сайта снимка.бг.и няма никакви преводи на дистанционни!
Няма и да има. Всичко е премахнато. Коректния търговец е длъжен да осигури инструкция за рабата с дистанционно управление и самия климатизатор. Това че, има разни олигофрени, които работят с цел да продадем и клиента да то е.....м е друг въпрос. Който му трябва превод, да се обръща към този който му е продал машината. Ако не го получи, да си прави сметка..... какво го чака при евентуален проблем.
Здравейте,ето превод от мен на Panasonic cs-x280c.
Този пост е редактиран от repoii; 12-12-18 в 10:45.
Здравейте,внимателно прочетох темата и разбрах,че можете да ми помогните с превода на дистанционно за MSZ-SFX28H дистанционното е JG11.благодаря предваритено
Здравейте,
Имам въпрос за два бутона от дистанционното. Климатика го взех трета ръка и човека ми даде превод от фирмата , която го е инасталирала, но тези бутони не са описани.
Благодаря!
Модела е Sharp AY-U25SC