Моля споделете вашите наблюдения за работата на климатиците(марка и модел) които имате при минусови температури(напишете колко градуса под нулата е за периода в който описвате наблюденията си за работата на климатика)-обледеняват ли се външните тела, опишете имате ли проблеми с климатика/ците си в режим отопление при минусови температури и в какво се състоят те, в кой град живеете(ако не желаете да споделите града пишете областта или дали се касае за равнина или планина).Целтта е да се съберат факти относно работата на различните модели.

Е така де , оправи се.Ами да тихо е,но нямам представа как ще е при по-студено време с минусови температури
.Кипи и ври та се къса,съска е*аси.Не зная защо така.
Само при лек,съвсем нежен натиск и спират да дрънчат.Да им имам монтажа.Като цяло много добре са се справили момчетата от монтажната бригада,но тези неща трябваше да се отчетат при пробните запуски и да бъдат отстранени съответно! Както и да е де,сега ми е проблем да ги затегна,първо не знам какво им хлопа,макар че ако им сваля решетките бързо ще локализирам проблема (дано е някоя незатегната планка или друга част а не някоя механична силова
ето едно линкче :