Еее, аз не съм всезнаещ...Първоначално публикувано от gnf
Еее, аз не съм всезнаещ...Първоначално публикувано от gnf
колко мислиш от хората ще могат да си ги позволят реколта 2011 ако е само да ги гледамеПървоначално публикувано от Alexi
Петьо, специално за теб...402 е по добрия избор от 401, за инфо...
Ехооо !!! В кой век живеете? Тези климатици втора употреба и на 100 волта са малко незаконни. Ще има да почакате нов внос на такива климатици прекалено дълго време, защото те просто не отговарят на никакви стандарти за безопастност. Това хората го разбраха от преди много години, а другите които не са го разбрали вече не разполагат с пари да си купуват климатик, та било той втора употреба на прехвалено ниски цени.
Мисля че тази далавера свърши, защото тия климатици втора употреба са просто изхвърлени климатици някъде по света, които се предлагаха тука с идеята че те са много по-добри и на много по-добри цени. Мисля че е крайно време този малък бизнес вече да се прекрати, защото ако трябва да се платят мита, екотакси и ДДС на тия климатици едва ли ще могат да конкурират всички нови климатици.
Вече дори и най- скапаните климатици са много по-добри и по-ефтини от тези, които са втора употреба и е крайно време да не се изпада в заблуди на тази тема.
Eхоо- как не се уморихте да бълвате безпочвени умотворения?След такива приказки трябва да дезинфектират тук,а не климатиците!То от твойта заблуда няма как да излезеш,ама като си решил да пишеш-я ни дай само един климатик на 220v. който да е по добър от изброените по горе да речем?А може и от 1999г. да ти дам модел по добър от днешните,но като гледам няма смисъл...Първоначално публикувано от dkolov
Първоначално публикувано от Aleksandars
Тази серия SDR според мен е с най-красивия дизайн на вътрешно тяло и съчетано с този какаов цвят с черната ивица отгоре е просто муцка
Как стигна до това умозаключение? Аргументирай се с факти!Първоначално публикувано от dkolov
Ти направо утрепа коча с лопатата........ ...може ли така да се излагаш на публично мястоПървоначално публикувано от dkolov
бати, мислех че форума е за сериозни хора,технически грамотни - а те някои го обърнаха на хумористичен форум тук боже боже....
Надявам се да е от времето мрачно, дъждовно и депресиращо
Крайно време е да си направим една тема за форумните "бисери", мнението на колегата е за триене защото няма нищо общо нито с темата нито с реалният живот, но пък е толкова забавно глупаво, че трябва да се съхрани за разтуха на другите участници.
убий глупака с мълчание.
що се връзвате на глупости - оставете го да си купува дайкини и да си мисли че кара мерцедеси.
само разреждат темата. и народа се отплясва да обяснява - ами има много истини.
за дколов истината е това което казва, за мен е друга, всеки си знае чергата и колко му е дълбок портфейла, аз един хубав климатик вече сега чета ТУК в ТАЗИ ТЕМА за да си намеря 2-ри и може би дори 3-ти и 4-ти.
защото вчера дойде едно приятелче погледна дайкина както е спрян и не бачк и каза : спестил си от техника(печки перални, хладилник) е поне за клима не си спестил - кво да му обяснявам че имаше 50-80 лева разлика с мидеа 18-ка. за този апартамент съм вземал най-евтиното на пазара.
та за всеки си има истина...
Сега цял ден ще ми е весело,скоро не бях чел такъв вицПървоначално публикувано от dkolov
dkolov пак блесна , но не му се сърдете и на него не му е лесно да е насаме със себе си
Много ми е интересно каква кола кара , нова или "изхвърлена".