Страница 26 от 102 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Re:Втора употреба климатици - част 2

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Иззех ти за малко функциите, но ти единствено разполагаш с антикварна стойност колекция от информация за всевъзможни модели климатици, за което
    Еее, аз не съм всезнаещ...

2.  

3. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    сега като го гледам СДР забелязвам съществен спад в разнообразието на машините на 100 волта предлагани нови .. навремето се предлагаше чисто нов .. в момента избора е много стеснен ,като има главно модели от 2008г ,които се конкурират със себе си но втора употреба .. кога ще се внесат нови машини от 2010-11 ,нещо от високия клас чакаме ...
    колко мислиш от хората ще могат да си ги позволят реколта 2011 ако е само да ги гледаме

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Петьо, специално за теб...402 е по добрия избор от 401, за инфо...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ехооо !!! В кой век живеете? Тези климатици втора употреба и на 100 волта са малко незаконни. Ще има да почакате нов внос на такива климатици прекалено дълго време, защото те просто не отговарят на никакви стандарти за безопастност. Това хората го разбраха от преди много години, а другите които не са го разбрали вече не разполагат с пари да си купуват климатик, та било той втора употреба на прехвалено ниски цени.

Мисля че тази далавера свърши, защото тия климатици втора употреба са просто изхвърлени климатици някъде по света, които се предлагаха тука с идеята че те са много по-добри и на много по-добри цени. Мисля че е крайно време този малък бизнес вече да се прекрати, защото ако трябва да се платят мита, екотакси и ДДС на тия климатици едва ли ще могат да конкурират всички нови климатици.

Вече дори и най- скапаните климатици са много по-добри и по-ефтини от тези, които са втора употреба и е крайно време да не се изпада в заблуди на тази тема.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

7. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от dkolov

Вече дори и най- скапаните климатици са много по-добри и по-ефтини от тези, които са втора употреба и е крайно време да не се изпада в заблуди на тази тема.
    Eхоо- как не се уморихте да бълвате безпочвени умотворения?След такива приказки трябва да дезинфектират тук,а не климатиците!То от твойта заблуда няма как да излезеш,ама като си решил да пишеш-я ни дай само един климатик на 220v. който да е по добър от изброените по горе да речем?А може и от 1999г. да ти дам модел по добър от днешните,но като гледам няма смисъл...

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Петьо, специално за теб...402 е по добрия избор от 401, за инфо...

Тази серия SDR според мен е с най-красивия дизайн на вътрешно тяло и съчетано с този какаов цвят с черната ивица отгоре е просто муцка

Как стигна до това умозаключение? Аргументирай се с факти!

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ехооо !!! В кой век живеете? Тези климатици втора употреба и на 100 волта са малко незаконни. Ще има да почакате нов внос на такива климатици прекалено дълго време, защото те просто не отговарят на никакви стандарти за безопастност. Това хората го разбраха от преди много години, а другите които не са го разбрали вече не разполагат с пари да си купуват климатик, та било той втора употреба на прехвалено ниски цени.

Мисля че тази далавера свърши, защото тия климатици втора употреба са просто изхвърлени климатици някъде по света, които се предлагаха тука с идеята че те са много по-добри и на много по-добри цени. Мисля че е крайно време този малък бизнес вече да се прекрати, защото ако трябва да се платят мита, екотакси и ДДС на тия климатици едва ли ще могат да конкурират всички нови климатици.

Ти направо утрепа коча с лопатата........ ...може ли така да се излагаш на публично място

11. Member
    Тук е от
    Jun 2009

бати, мислех че форума е за сериозни хора,технически грамотни - а те някои го обърнаха на хумористичен форум тук боже боже....

12. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Надявам се да е от времето мрачно, дъждовно и депресиращо

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Крайно време е да си направим една тема за форумните "бисери", мнението на колегата е за триене защото няма нищо общо нито с темата нито с реалният живот, но пък е толкова забавно глупаво, че трябва да се съхрани за разтуха на другите участници.

14.  

15. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

убий глупака с мълчание.

що се връзвате на глупости - оставете го да си купува дайкини и да си мисли че кара мерцедеси.

само разреждат темата. и народа се отплясва да обяснява - ами има много истини.

за дколов истината е това което казва, за мен е друга, всеки си знае чергата и колко му е дълбок портфейла, аз един хубав климатик вече сега чета ТУК в ТАЗИ ТЕМА за да си намеря 2-ри и може би дори 3-ти и 4-ти.

защото вчера дойде едно приятелче погледна дайкина както е спрян и не бачк и каза : спестил си от техника(печки перални, хладилник) е поне за клима не си спестил - кво да му обяснявам че имаше 50-80 лева разлика с мидеа 18-ка. за този апартамент съм вземал най-евтиното на пазара.

та за всеки си има истина...

16. Тук е от
    Feb 2010

Сега цял ден ще ми е весело,скоро не бях чел такъв виц

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Крайно време е да си направим една тема за форумните "бисери"...
    Нека цитатите започнат сега

18. Member
    Тук е от
    Jul 2010

dkolov пак блесна , но не му се сърдете и на него не му е лесно да е насаме със себе си

Много ми е интересно каква кола кара , нова или "изхвърлена".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 102 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе