Страница 33 от 102 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Re:Втора употреба климатици - част 2

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Илия правиш изключително некоректни сравнения. Не гледай само цената! Ще ти задам конкретен казус и държа да ми отговориш също така конкретно. Имам помещение с почти 30 квадрата площ, сравнително добра изолация, но къщата се намира на 1200 м. надморска височина, предлагат ми Toshiba RAS-402SDR машината е на 5 години в отлично състояние оптимално на отопление е 5 киловата развърта се почти до 10 киловата на максимум, при -15* мощността е максимум 6 киловата, СОР-5.52, гаранция две години с възможност срещу 50 лева да я удължавам всяка следваща година- цената е 1200 лева. Чакам да ми предложиш нещо ново което да задоволи претенциите ми, може да е с до 300 лева отгоре???
    за тия пари и квадрати бих предложил Daikin FTX50G с три години гаранция

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Дайкина преди да му увеличат цената не беше по-евтин от 1369лв. без монтаж камо ли сега, когато гони 2 хилки.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Daikin FTX50G надхвърля доста бюджета ми, освен това е с по-ниска мощност както оптимална така и максимална, по-шумен е, с много по-нисък СОР, липсва плазмен филтър, много висок минимум в сравнение с Тошибата, дизайна не ми харесва изобщо, макар че това е субективно, обаче разликата в качеството на материалите и сглобката е видима в полза отново на Тошибата. Друго предложение имаш ли? Защото за хилядарка с монтажа ми предлагат National CS-E405A2

5. Тук е от
    Feb 2010

Световният рекорд за най-много символи е 750 символа за 1 минута, т.е. 12.5 символа в секунда, постигнати от Г-жа Барбара Блекбърн от Салем, Орегон на US Dvorak клавиатурна подредба. НЕ СПИРАЙ ти можеш да го подобриш ние вярваме в теб!

6. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Daikin FTX50G надхвърля доста бюджета ми, освен това е с по-ниска мощност както оптимална така и максимална, по-шумен е, с много по-нисък СОР, липсва плазмен филтър, много висок минимум в сравнение с Тошибата, дизайна не ми харесва изобщо, макар че това е субективно, обаче разликата в качеството на материалите и сглобката е видима в полза отново на Тошибата. Друго предложение имаш ли?
    Не
    p.s следващият ми климатик ще е втора употреба да ги видя колко си струват.... че ми проглушаха ушите вече.......

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ако dkolov направи поне 500 удара в смислен текст без грешки, ще си изям ритуално клавиатурата.

П.П. Илия, аз не те убеждавам в нищо, просто търся съвет от теб за избор на климатик.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

П.П. Илия, аз не те убеждавам в нищо, просто търся съвет от теб за избор на климатик.
    Винаги съм бил близо до климите втора употреба някой от вас от Пловдив може и да ги познавам лично но винаги ме е отблъсквало високата цена и качеството на продукта на външен вид.....
    p.s убеден съм че някой от колегите Сашо, blue1 биха ми намерили точният климатик за мен на точната цена но аз почнах да чета този форум много след като си купих повечето климатици или общо около 10 броя все един щях да взема втора употреба ей така от любопитство не си мислете че не наблюдавам тези клими някой имат аспирация много филтри и доста функций и т.н определено са скъпи климатици. В България се продават нови японски марки много по базови модели....единственото което се доближа до тях ново е Уруру Сарара на 220 волта на цена от 2600лв. но въпросният климатик е изключително капризен към напрежението във нашата ел.мрежа при резки и не толкова резки падове на напрежение климатика се рестартира не работи извесно време и т.н....

10. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Одеве с Daikin FTX50G малко сравнението беше некоректно-тогава трябва да излезе ''на ринга'' RAS-502SDR понеже са в една категория от 5кв. на студено,но пак като консумация,екстри и комфорт... нищо общо.А ето и самопочистването при SDRа до какви резултати води:
    [img width=508 height=600]http://www.toshiba-carrier.jp/bsn/contents/061017_0016/images/0403/001.jpg[/img]

11. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Я кажете има ли хубави колонни климатици втора ръка, че ще трябват за един магазин? Собственика иска нови китайски ама ми се ще да се огледам за нещо от изхвърлените.

12. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

За колонни незнам но таванни и мултаци има .

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив

Таванно-подовите са моят фаворит особенно за отопление

14.  

15. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от ceco.bojkov
    За колонни незнам но таванни и мултаци има .
    дай да ги видим тия таванните ако има линк

16. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив

Ето това http://www.dekom.bg/?page=product_ty...647e900d946109, това са инверторни модели,там има и конвекционални

17. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

е да ама тия са първа употреба тия и на мене ми харесват

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив

Ми колегата ceco.bojkov да даде саита и на тези втора употреба

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 102 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе