Страница 32 от 102 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Втора употреба климатици - част 2

Аз съм различен, не мога но все пак ме кефиш!

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    Абе да ти кажа пръстите не ме болят, защото съм трениран да удрям по 600 символа в минута и трябва да го правя по 8 часа на ден та тука разпускам малко, ама все пак трябва и да се мисли това, което се пише да има някакъв смисъл, защото има голяма вероятност някой дето може да мисли да вземе да го прочете и след това може да се изложа.
    Стига се мъчи да ни разсмиваш-вече не ни е смешно...това разпускане няма край.Явно и шесторъкият Шива би ти завидил на уменията- ГОУЕМ СИ.

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Абе да ти кажа пръстите не ме болят, защото съм трениран да удрям по 600 символа в минута и трябва да го правя по 8 часа на ден та тука разпускам малко, ама все пак трябва и да се мисли това, което се пише да има някакъв смисъл, защото има голяма вероятност някой дето може да мисли да вземе да го прочете и след това може да се изложа.
    Не знам, мен ме заболя устата да чета постовете ти последните дни (бълват като лава на опустошителен вулкан), а теб как пръстите ти не хванаха прЪшки от натискане на клавиши. Давай го по-спокойно, че ще вземе да се вдлъбне клавиатурата после няма къде да разпускашшшшшш.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Групата "Втора Употреба Япония" ( Вие си знаете кои сте) я дайте по полека това че ви толерират в тази част на форума не означава че няма хора на които им омръзна от вашите глупости за климатиците...не е само dkolov има още много като него...
    p.s като са толкова добри ползвайте си ги но оставете другите хора сами да преценят а не на всяка втора тема "вземи си климатик на 100 волта" ....
    приемете го като градивна критика

6. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    Групата "Втора Употреба Япония" ( Вие си знаете кои сте) я дайте по полека това че ви толерират в тази част на форума не означава че няма хора на които им омръзна от вашите глупости за климатиците...не е само dkolov има още много като него...
    p.s като са толкова добри ползвайте си ги но оставете другите хора сами да преценят а не на всяка втора тема "вземи си климатик на 100 волта" ....
    Първо темата е за втора ръка клими, ако мога да чета.
    Второ не виждам лошо да се дават алтернативи на хората, все пак всеки сам си взима решението.
    И трето вие да не сте близнаци с дколов ?

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

...рядко влизам и започвам да пиша и когато го правя го правя по-много.
    Твоята работа е малко като от песента "ръгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ даг.....А бе не моа се запра.....ръгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ даг"

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    Ти пък къде се пишеш в А група?! Много има да пишеш преди да стигнеш колегата dkolov. И отметката ти, че има още много като него е малко плашеща.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Добро утро на тези, които са се наспали. Гледам някой не спят до два през ноща - тия климатици втора употреба не би трябвало да пречат за добър сън. Е може човека да живее някъде в чужбина и там да има друго часово време.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Добро утро dkolov, живея си в БГ щата Търговище и не съм чувал тука да има часова разлика То кой кога ще ляга да спи и да се събужда си е негова лична работа, а може и да съм нощна смяна на работа. А втората употреба мене изобщо не ме вълнуват в момента, занапред не знам, може и да ме развълнуват Айде със здраве и приятен ден

Достатъчно оспамих темата с ненужни постове, затова ако модовете искат да трият.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Ти пък къде се пишеш в А група?! Много има да пишеш преди да стигнеш колегата dkolov. И отметката ти, че има още много като него е малко плашеща.
    Говорим не за теб а за една група от хора които пишат навсякъде и определено нападат инакомислещите особено тези решили да си купят или закупи ли си климатик на 220 волта.....
    p.s не е престъпление човека да иска да си купи климатик на 220 волта все пак сме в свободна страна или поне така пише

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Илия, никой не напада инакомслещите, климатиците втора употреба са алтернатива на хората с малък бюджет искащи истинска машина.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2010

, защото съм трениран да удрям по 600 символа в минута
    Това си е за бисери отвсякъде.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Илия, никой не напада инакомслещите, климатиците втора употреба са алтернатива на хората с малък бюджет искащи истинска машина.
    Спор за това няма аз също мисля че ако имаш 400-500 лв бюджет по добре си вземи японска клима втора употреба ако искаш да се топлиш с нея от колкото нова Мидея за 150 долара .... но втора-та употреба премина психологическата граница от 1000-1200лв което вече според мен е много....оптималната цена за 5 годишен климатик е около 700-800лв с монтаж-а от там нагоре просто е прекалено скъпо за повечето хора.....
    p.s виждал съм 7-8 годишни климатици на цената на моето ново Fujitsu с 3 години пълна гаранция което вече е прекалено .......

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Илия правиш изключително некоректни сравнения. Не гледай само цената! Ще ти задам конкретен казус и държа да ми отговориш също така конкретно. Имам помещение с почти 30 квадрата площ, сравнително добра изолация, но къщата се намира на 1200 м. надморска височина, предлагат ми Toshiba RAS-402SDR машината е на 5 години в отлично състояние оптимално на отопление е 5 киловата развърта се почти до 10 киловата на максимум, при -15* мощността е максимум 6 киловата, СОР-5.52, гаранция две години с възможност срещу 50 лева да я удължавам всяка следваща година- цената е 1200 лева. Чакам да ми предложиш нещо ново което да задоволи претенциите ми, може да е с до 300 лева отгоре???

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

...предлагат ми Toshiba RAS-402SDR машината е на 5 години в отлично състояние...
    Чудна машина, без аналог при 220V-вите такива и на страхотна цена от 1200лв., няма какво да му мислиш. Даже е набор 2007, което го прави 4 годишен малчуган.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 102 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе