Аз съм различен, не мога но все пак ме кефиш!![]()
Аз съм различен, не мога но все пак ме кефиш!![]()
Стига се мъчи да ни разсмиваш-вече не ни е смешно...това разпускане няма край.Явно и шесторъкият Шива би ти завидил на уменията- ГОУЕМ СИ.Първоначално публикувано от dkolov
![]()
Не знам, мен ме заболя устата да чета постовете ти последните дни (бълват като лава на опустошителен вулкан), а теб как пръстите ти не хванаха прЪшки от натискане на клавиши. Давай го по-спокойно, че ще вземе да се вдлъбне клавиатурата после няма къде да разпускашшшшшш.Първоначално публикувано от dkolov
Групата "Втора Употреба Япония" ( Вие си знаете кои сте) я дайте по полека това че ви толерират в тази част на форума не означава че няма хора на които им омръзна от вашите глупости за климатиците...не е само dkolov има още много като него...
p.s като са толкова добри ползвайте си ги но оставете другите хора сами да преценят а не на всяка втора тема "вземи си климатик на 100 волта" ....
приемете го като градивна критика![]()
Първо темата е за втора ръка клими, ако мога да чета.Първоначално публикувано от ilia1984
Второ не виждам лошо да се дават алтернативи на хората, все пак всеки сам си взима решението.
И трето вие да не сте близнаци с дколов ?
Първоначално публикувано от dkolov
Твоята работа е малко като от песента "ръгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ даг.....А бе не моа се запра.....ръгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ даг"
Ти пък къде се пишеш в А група?! Много има да пишеш преди да стигнеш колегата dkolov. И отметката ти, че има още много като него е малко плашеща.Първоначално публикувано от ilia1984
![]()
Добро утро на тези, които са се наспали. Гледам някой не спят до два през ноща - тия климатици втора употреба не би трябвало да пречат за добър сън. Е може човека да живее някъде в чужбина и там да има друго часово време.
Добро утро dkolov, живея си в БГ щата Търговище и не съм чувал тука да има часова разликаТо кой кога ще ляга да спи и да се събужда си е негова лична работа, а може и да съм нощна смяна на работа. А втората употреба мене изобщо не ме вълнуват в момента, занапред не знам, може и да ме развълнуват
Айде със здраве и приятен ден
![]()
Достатъчно оспамих темата с ненужни постове, затова ако модовете искат да трият.
Говорим не за теб а за една група от хора които пишат навсякъде и определено нападат инакомислещите особено тези решили да си купят или закупи ли си климатик на 220 волта.....Първоначално публикувано от BLUE1
p.s не е престъпление човека да иска да си купи климатик на 220 волта все пак сме в свободна страна или поне така пише
Илия, никой не напада инакомслещите, климатиците втора употреба са алтернатива на хората с малък бюджет искащи истинска машина.
Това си е за бисери отвсякъде.Първоначално публикувано от dkolov
Спор за това няма аз също мисля че ако имаш 400-500 лв бюджет по добре си вземи японска клима втора употреба ако искаш да се топлиш с нея от колкото нова Мидея за 150 долара .... но втора-та употреба премина психологическата граница от 1000-1200лв което вече според мен е много....оптималната цена за 5 годишен климатик е около 700-800лв с монтаж-а от там нагоре просто е прекалено скъпо за повечето хора.....Първоначално публикувано от BLUE1
p.s виждал съм 7-8 годишни климатици на цената на моето ново Fujitsu с 3 години пълна гаранция което вече е прекалено .......![]()
Илия правиш изключително некоректни сравнения. Не гледай само цената! Ще ти задам конкретен казус и държа да ми отговориш също така конкретно. Имам помещение с почти 30 квадрата площ, сравнително добра изолация, но къщата се намира на 1200 м. надморска височина, предлагат ми Toshiba RAS-402SDR машината е на 5 години в отлично състояние оптимално на отопление е 5 киловата развърта се почти до 10 киловата на максимум, при -15* мощността е максимум 6 киловата, СОР-5.52, гаранция две години с възможност срещу 50 лева да я удължавам всяка следваща година- цената е 1200 лева. Чакам да ми предложиш нещо ново което да задоволи претенциите ми, може да е с до 300 лева отгоре???
Чудна машина, без аналог при 220V-вите такиваПървоначално публикувано от BLUE1
и на страхотна цена от 1200лв., няма какво да му мислиш. Даже е набор 2007, което го прави 4 годишен малчуган.