Аз съм различен, не мога но все пак ме кефиш!
Аз съм различен, не мога но все пак ме кефиш!
Стига се мъчи да ни разсмиваш-вече не ни е смешно...това разпускане няма край.Явно и шесторъкият Шива би ти завидил на уменията- ГОУЕМ СИ.Първоначално публикувано от dkolov
Не знам, мен ме заболя устата да чета постовете ти последните дни (бълват като лава на опустошителен вулкан), а теб как пръстите ти не хванаха прЪшки от натискане на клавиши. Давай го по-спокойно, че ще вземе да се вдлъбне клавиатурата после няма къде да разпускашшшшшш.Първоначално публикувано от dkolov
Групата "Втора Употреба Япония" ( Вие си знаете кои сте) я дайте по полека това че ви толерират в тази част на форума не означава че няма хора на които им омръзна от вашите глупости за климатиците...не е само dkolov има още много като него...
p.s като са толкова добри ползвайте си ги но оставете другите хора сами да преценят а не на всяка втора тема "вземи си климатик на 100 волта" ....
приемете го като градивна критика
Първо темата е за втора ръка клими, ако мога да чета.Първоначално публикувано от ilia1984
Второ не виждам лошо да се дават алтернативи на хората, все пак всеки сам си взима решението.
И трето вие да не сте близнаци с дколов ?
Твоята работа е малко като от песента "ръгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ даг.....А бе не моа се запра.....ръгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ дъгъдъ даг"Първоначално публикувано от dkolov
Ти пък къде се пишеш в А група?! Много има да пишеш преди да стигнеш колегата dkolov. И отметката ти, че има още много като него е малко плашеща.Първоначално публикувано от ilia1984
Добро утро на тези, които са се наспали. Гледам някой не спят до два през ноща - тия климатици втора употреба не би трябвало да пречат за добър сън. Е може човека да живее някъде в чужбина и там да има друго часово време.
Добро утро dkolov, живея си в БГ щата Търговище и не съм чувал тука да има часова разлика То кой кога ще ляга да спи и да се събужда си е негова лична работа, а може и да съм нощна смяна на работа. А втората употреба мене изобщо не ме вълнуват в момента, занапред не знам, може и да ме развълнуват Айде със здраве и приятен ден
Достатъчно оспамих темата с ненужни постове, затова ако модовете искат да трият.
Говорим не за теб а за една група от хора които пишат навсякъде и определено нападат инакомислещите особено тези решили да си купят или закупи ли си климатик на 220 волта.....Първоначално публикувано от BLUE1
p.s не е престъпление човека да иска да си купи климатик на 220 волта все пак сме в свободна страна или поне така пише
Илия, никой не напада инакомслещите, климатиците втора употреба са алтернатива на хората с малък бюджет искащи истинска машина.
Това си е за бисери отвсякъде.Първоначално публикувано от dkolov
Спор за това няма аз също мисля че ако имаш 400-500 лв бюджет по добре си вземи японска клима втора употреба ако искаш да се топлиш с нея от колкото нова Мидея за 150 долара .... но втора-та употреба премина психологическата граница от 1000-1200лв което вече според мен е много....оптималната цена за 5 годишен климатик е около 700-800лв с монтаж-а от там нагоре просто е прекалено скъпо за повечето хора.....Първоначално публикувано от BLUE1
p.s виждал съм 7-8 годишни климатици на цената на моето ново Fujitsu с 3 години пълна гаранция което вече е прекалено .......
Илия правиш изключително некоректни сравнения. Не гледай само цената! Ще ти задам конкретен казус и държа да ми отговориш също така конкретно. Имам помещение с почти 30 квадрата площ, сравнително добра изолация, но къщата се намира на 1200 м. надморска височина, предлагат ми Toshiba RAS-402SDR машината е на 5 години в отлично състояние оптимално на отопление е 5 киловата развърта се почти до 10 киловата на максимум, при -15* мощността е максимум 6 киловата, СОР-5.52, гаранция две години с възможност срещу 50 лева да я удължавам всяка следваща година- цената е 1200 лева. Чакам да ми предложиш нещо ново което да задоволи претенциите ми, може да е с до 300 лева отгоре???
Чудна машина, без аналог при 220V-вите такива и на страхотна цена от 1200лв., няма какво да му мислиш. Даже е набор 2007, което го прави 4 годишен малчуган.Първоначално публикувано от BLUE1