кое не съществува?снощи човек който работи там каза че имали 2 40-ки.не вярвам днес да са ги купили и двете.
кое не съществува?снощи човек който работи там каза че имали 2 40-ки.не вярвам днес да са ги купили и двете.
406 сдрПървоначално публикувано от veskodivia
Интересно защо вятъра моще да пренася прах на големи разтояния, а не може да пренася натриев карбонат. Отгоре на всичкото японците много отдавна си го знаят и заради това всички климатици се подменят периодично- подменените отиват на други места по света.Първоначално публикувано от badr
Определено не ги подменят заради това....Първоначално публикувано от dkolov
Би могъл да пренесе - не означава винаги пренася.Все пак говорим за съвкупност от обстоятелства и всичките те трябва да са налице.Това прави възможността незначителна, а не всеки елемент отделно.Първоначално публикувано от dkolov
И казваш японците са го констатирали отдавна.Ще бъда благодарен ако все пак ми посочиш източник за тази констатация.
Ама разбира се! Тези дето не са свалени от централата във Фукашима са от някой завод за калцинираната сода.Първоначално публикувано от dkolov
И какво те притеснява в натриевия карбонат? Освен това вятъра може да пренася соево брашно, смлян чер пипер или бирена мая.
Мите, пак ме разсмя от сърце....Първоначално публикувано от Kasap
Съжалявам!!!
Вече дадох един линк. По принцип хората трудно изхвърлят нещо и когато се налага да го правят след това мислят как да не се случва повече този проблем. Ако погледнеш по внимателно в сегашните каталози за климатици ще видиш че в много от тях вече има защита, която ги предпазва от вредни влияния поне за няколко десетки години напред. Т.е. не мисли вече за този проблем защото той е валиден за по-старите климатици, които се изоставят във момента.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1304029740[/time]_________________________________________________
Леле малее ама ти майтап си правиш ама кой е съгласен да слага японски климатици втора употреба, ами натриевия карбонат е най-малкия проблем в случая. Мисля че темата японски климатици втора употреба е завършена поне за следващите 30 години - време което е необходимо някой елементи да се поразпаднат.Първоначално публикувано от Kasap
Не бе, напротив - окуражавам те! След като измисли нова топлотехника преди време, сега направи следващата логичната стъпка с откриване на нова физика, химия и метеорология.Първоначално публикувано от dkolov
Да съм я измислил ли????
Е не не съм измислил нищо просто чета. Хората са ги измислили тези неща преди 200 годинив буквалния смисъл на думите, но малко хора могат да четат на английски.
dkolov, теб да не са те държали вързан досега. За 0 време написа света бе човек. Не те ли заболяха пръстите с писането на 100-тина поста за два дена?
Абе да ти кажа пръстите не ме болят, защото съм трениран да удрям по 600 символа в минута и трябва да го правя по 8 часа на ден та тука разпускам малко, ама все пак трябва и да се мисли това, което се пише да има някакъв смисъл, защото има голяма вероятност някой дето може да мисли да вземе да го прочете и след това може да се изложа.Първоначално публикувано от gnf
Къв рекорд бе това всеки може да го прави!!!! Ако не можеш има компютърни програми за тренировка, както тренираш във фитнеса.
Айде стига за днес - вече има много какво да се мисли.
Е-еее... недей да скромничиш! При теб са добре обмислени. Личи си... Има неща, за които не може всеки да се сети.Първоначално публикувано от dkolov