Страница 46 от 102 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Втора употреба климатици - част 2

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Гласувам за това:

http://impas-klima.com/invertorni-kl...e-gwh12kf.html
    Има 2 години гаранция и е достатъчно мощен ако не го изключват зимата.
    Резервни части ако се наложи БОЛ.Компресор на дайкин, климатик разработен с по-старите технологии на дайкин.

Разбира се и на мен ми харесват предложените от gnf, страхотни са, но все пак са 2-ра употреба.Ако се наложи сервизране-резервни части от Япония...представи си колко нерви ще са...и време... ако е и посред зима...
    Вземи нещо което хората(тъщата) ще може и сами да се оправя и да намери фирма която да го ремонтира и ще е на примлива за нея/тях цена.

За къщичките по дистанционното няма да говорим дали ще може да ги разчете/различи(то аз не мога...).

За по-възрастните хора по-просто устроената техника и с по-малко копчета е по-добра.
    Просто не се досетих за Грито но повечето щяха да го оплюят че е китаиски боклук, макар че не е така и чудесно се вмества в цената.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Ма той си е решил dobrinov ,какво иска,вие го засилвате все в други посоки?Нали трябва и ток да плаща тази тъща,а и с грамотен превод не е никакъв проблем дистанционното-а и се ползват основно 2-3 бутона,пък и сме по своему интелигентна нация и на всичко се намира колая,няма нищо сложно.Пък за частите нали взимаме машина да ни служи,не да я правим,но и да се наложи, решения се намират в рамките на допустимото,а ако трябва и подмяна с друг климатик,което е трудна мисия при 220Vте.
    (пример от вкъши-82годишна жена се справя идеално с дистанционните,след като съм им задал режимите)
    Да бре, ето един https://forum.setcombg.com/index.php...3366.1400.html интелектуалец TopGear, който като мен не разбира от къщички, а фирмата взела му парите и монтирала климатика и тя не разбира когато аварира монтирания от тях климатик

Съвсем Пресен пример какво го чака...

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Да бре,у бре,ама като си не разбираш и колибки да ти са нарисували-все тая,пък и не е необходимо-има си сервиз за това,а че сервиза примерно не е грамотен е друга тема-примери бол,и не е свързано с това,че са втора ръка климите,а и TopGear не е посетен все още от сервиз ,за да правим генерални заключения.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

diksanal не храни тролове!!!

6. Тук е от
    Mar 2010

Бабата е цепеняк на 65 е мисля чу ще се справи с по сложна машина па мякар и японец между другото и аз го загледах тази грий ама си мисля че ьпонеца ще сцепи мрака ако е добър и запазен

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от justify
    За къщичките по дистанционното няма да говорим дали ще може да ги разчете/различи(то аз не мога...).
    За по-възрастните хора по-просто устроената техника и с по-малко копчета е по-добра.
    Ама... да бе, на повечето бабите ви говорят перфектен английски... Твърдя, че всеки с посредствено ниво на интелигентност (човек/баба/тъща) може да се справи с въпросните къщурки.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от dobrinov
    между другото и аз го загледах тази грий ама си мисля че ьпонеца ще сцепи мрака ако е добър и запазен
    A, dobrinov само последно да вметна,че тези дето ти предлагат Gree и компания, в къщи имат други климатици-а за _DR сериите на тошиба ти говорим от първо лице-просто знаем за кво става въпрос.И умната с избора,че после да не рефлектира върху тебе чрез жена ти!

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    diksanal не храни тролове!!!
    Е нищо-може пък да им е густо,знам ли?

10. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Toshiba RAS-285PDR, Toshiba RAS-285UDR или Fujitsu AS-28JPZ Nocria. Всички рециклирани климатици имат 10% отстъпка до 15.07. Успех
    нокрията я няма вече

11. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от py4
    нокрията я няма вече
    Рy4, каква е разликата между RAS-285PDR и RAS-285UDR. Промоцията важи ли за София?

12. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от bigtomi
    Рy4, каква е разликата между RAS-285PDR и RAS-285UDR. Промоцията важи ли за София?
    годината - 2001 и 2002 съответно - за характеристики не знам предполагам сходни.

13. Тук е от
    Jul 2011

здравейте :rolleyes: абсолютно нов съм във форума ,сефте ще купувам климатик и се информирам само от интернет де що има написано за разните му там модели. спрял съм се на 2ра употреба японче фуджицу AS-J28S.Намерих в официалния им сайт параметрите и мисля че
    е са ок като за мен,но все пак искам и мнението на гурутата ,които се подвизават тук та и ако някой разполага с повече инфо при различните градуси как се променя консумацията и отдаваната мощност.Най вече ще мми трябва за отопление на около 30кв с дограма ,изолация ,югозападно изложение.Мноооого се чудих и маех какво да взема ,бюджета ми е до 1000лв с монтаж та се спрях на това.Сбъркал ли съм ??Ще приема и някакви други предложения ,макар че мисля че няма кои знае какви за тази сума но... тфа е положението

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от shiatzu
    здравейте :rolleyes: абсолютно нов съм във форума ,сефте ще купувам климатик и се информирам само от интернет де що има написано за разните му там модели. спрял съм се на 2ра употреба японче фуджицу AS-J28S.Намерих в официалния им сайт параметрите и мисля че
    е са ок като за мен,но все пак искам и мнението на гурутата ,които се подвизават тук та и ако някой разполага с повече инфо при различните градуси как се променя консумацията и отдаваната мощност.Най вече ще мми трябва за отопление на около 30кв с дограма ,изолация ,югозападно изложение.Мноооого се чудих и маех какво да взема ,бюджета ми е до 1000лв с монтаж та се спрях на това.Сбъркал ли съм ??Ще приема и някакви други предложения ,макар че мисля че няма кои знае какви за тази сума но... тфа е положението
    Машинката е много хубава, но според мен ще ти дойде слаба за 30м2.

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Напълно съгласен с Kasap-не знам shiatzu ,как реши че с 3,6kw. по номинал и 4,3kw. максимум при 2° ще сгрееш 30м² па макар изолирани,а и на теб ти трябват около 5kw. топлинна мощност,та не рискувай с 28ци,а погледни 36ците поне,да ти е мирна главата.С този базов модел не рискувай.

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

shiatzu, модела който си набелязал не е за твоето помещение - слабичък е. Посъбери още малко пари и вземи този.
    Това са му характеристиките:

Сега остава и той да е продаден, както Нокрията.

18. Тук е от
    Jul 2011

То като цяло е малко по сложна ситуацията, аз така набарзо ги нахвърлях нещата с цел презапасяване.Стаята в която ще е климатика е 20кв , но смятам да карам на отворена врата и коридора 4кв да намаже до известна степен , иначе в другата ми стая -спалня 11кв имам конверторен стенен радиатор,засега там не ми се слага климатик.Ще пробвам първоначално всичко да е отворено като в спялнята ще бъде вкл радиатора постояно той си има термостат . На това фуджитсу се спрях j серията 2007. Мога до 1000 лв да отделя с монтажа .Другите модели които за ми по джоба са 2002-2004. Има още едно което е E28S малко по ефтино. Разликата между 2те гледам е в максималната отдавана мощност. Тя кога се използва? Следващия модел който ми предлагат е Тошиба RAS-285UDR 2002г.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 102 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5332
    Последно: Днес, 11:57
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе