Просто не се досетих за Грито но повечето щяха да го оплюят че е китаиски боклук, макар че не е така и чудесно се вмества в цената.Първоначално публикувано от justify
Просто не се досетих за Грито но повечето щяха да го оплюят че е китаиски боклук, макар че не е така и чудесно се вмества в цената.Първоначално публикувано от justify
Да бре, ето един https://forum.setcombg.com/index.php...3366.1400.html интелектуалец TopGear, който като мен не разбира от къщички, а фирмата взела му парите и монтирала климатика и тя не разбира когато аварира монтирания от тях климатикПървоначално публикувано от diksanal
Съвсем Пресен пример какво го чака...
Да бре,у бре,ама като си не разбираш и колибки да ти са нарисували-все тая,пък и не е необходимо-има си сервиз за това,а че сервиза примерно не е грамотен е друга тема-примери бол,и не е свързано с това,че са втора ръка климите,а и TopGear не е посетен все още от сервиз ,за да правим генерални заключения.
Бабата е цепеняк на 65 е мисля чу ще се справи с по сложна машина па мякар и японец между другото и аз го загледах тази грий ама си мисля че ьпонеца ще сцепи мрака ако е добър и запазен
Ама... да бе, на повечето бабите ви говорят перфектен английски... Твърдя, че всеки с посредствено ниво на интелигентност (човек/баба/тъща) може да се справи с въпросните къщурки.Първоначално публикувано от justify
A, dobrinov само последно да вметна,че тези дето ти предлагат Gree и компания, в къщи имат други климатици-а за _DR сериите на тошиба ти говорим от първо лице-просто знаем за кво става въпрос.И умната с избора,че после да не рефлектира върху тебе чрез жена ти!Първоначално публикувано от dobrinov
Е нищо-може пък да им е густо,знам ли?Първоначално публикувано от BLUE1
нокрията я няма вечеПървоначално публикувано от gnf
Рy4, каква е разликата между RAS-285PDR и RAS-285UDR. Промоцията важи ли за София?Първоначално публикувано от py4
годината - 2001 и 2002 съответно - за характеристики не знам предполагам сходни.Първоначално публикувано от bigtomi
здравейте :rolleyes: абсолютно нов съм във форума ,сефте ще купувам климатик и се информирам само от интернет де що има написано за разните му там модели. спрял съм се на 2ра употреба японче фуджицу AS-J28S.Намерих в официалния им сайт параметрите и мисля че
е са ок като за мен,но все пак искам и мнението на гурутата ,които се подвизават тук та и ако някой разполага с повече инфо при различните градуси как се променя консумацията и отдаваната мощност.Най вече ще мми трябва за отопление на около 30кв с дограма ,изолация ,югозападно изложение.Мноооого се чудих и маех какво да взема ,бюджета ми е до 1000лв с монтаж та се спрях на това.Сбъркал ли съм ??Ще приема и някакви други предложения ,макар че мисля че няма кои знае какви за тази сума но... тфа е положението
Машинката е много хубава, но според мен ще ти дойде слаба за 30м2.Първоначално публикувано от shiatzu
Напълно съгласен с Kasap-не знам shiatzu ,как реши че с 3,6kw. по номинал и 4,3kw. максимум при 2° ще сгрееш 30м² па макар изолирани,а и на теб ти трябват около 5kw. топлинна мощност,та не рискувай с 28ци,а погледни 36ците поне,да ти е мирна главата.С този базов модел не рискувай.
То като цяло е малко по сложна ситуацията, аз така набарзо ги нахвърлях нещата с цел презапасяване.Стаята в която ще е климатика е 20кв , но смятам да карам на отворена врата и коридора 4кв да намаже до известна степен , иначе в другата ми стая -спалня 11кв имам конверторен стенен радиатор,засега там не ми се слага климатик.Ще пробвам първоначално всичко да е отворено като в спялнята ще бъде вкл радиатора постояно той си има термостат . На това фуджитсу се спрях j серията 2007. Мога до 1000 лв да отделя с монтажа .Другите модели които за ми по джоба са 2002-2004. Има още едно което е E28S малко по ефтино. Разликата между 2те гледам е в максималната отдавана мощност. Тя кога се използва? Следващия модел който ми предлагат е Тошиба RAS-285UDR 2002г.