Е нямаше как, припираха на място да им кажа какъв таралясник да сложат, то направо се чувствах виновен, че ги карам да си оправят кочината, а и да им кажа да изчакат за ден да проверя модела не можах. Отделно това което избрах беше Мицу Илектрик MSZ-J28T-W и на 5 годинки беше най младия климатик на 100 V, който можеше да ми се предложи И все пак машината трябва малко да се попрегледа преди да се монтира ( или след монтажа ). И хем знаят, че ги тропам по форума, че не си вършат както трябва работата и пак същото - 1 мин вакуумиране, и след това пуснаха на студено докато тръгне компресора и чао. Ми пак тормоз понеделник, к'во да правя

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2Одобрявам
2Одобрявам

Първоначално публикувано от VeleV.Klima
 Първоначално публикувано от VeleV.Klima   

, но скоро като гледам времето ще имам възможност да го пробвам и ще пиша подробности. Дано не съм сгрешил относно втората употреба, защото винаги съм бил за нова техника, но след много четене във форума и след запознаването ми със Сашо и неговото професионално отношение и отзивчивост, реших да рискувам. Благодаря и на всички знаещи и помагащи хора от този форум
, но скоро като гледам времето ще имам възможност да го пробвам и ще пиша подробности. Дано не съм сгрешил относно втората употреба, защото винаги съм бил за нова техника, но след много четене във форума и след запознаването ми със Сашо и неговото професионално отношение и отзивчивост, реших да рискувам. Благодаря и на всички знаещи и помагащи хора от този форум