По полека с тона!!!
Трябваше да се замислиш че ти ме обвини че съм започнал с глупостите. Обикновенно когато пиша в интернет се старая, да не говоря глупости, защото нали някой го чете. Естествено че не може да се сравнява нищо защото всяко жилище е уникало и не можеш да предлагаш климатици ей така без да си го видял, но това е друга тема. Че от горе на всичкото някой бил писал как не било удачно за този случай да се използват два климатика. Още по отгоре на всичкото този човек твърди че не бил професионалист, защото не продавал климатици и не правел монтаж.
Айде нов въпрос, че защо си модератор -човек трябва да прави неща от които разбира???????
Май ще вземем да се скараме. Ще ви дам един съвет. Когато пишете в интернет постарайте се да бъдете максимални честни и да предоставяте цялата информация с която разполагате. Използването на подмолни методи в краткосрочен план може да доведе до някакви успяхи, но в дългосророчен това не води до нищо.
Човека нищо не правел с климатици ама станал модератор еми че той не разбира от тая работа какъв модератор е аджеба. Все едно аз да взема да стана министър. ами нищо не разбирам от това ама какво значение има - мога да говоря празни приказки.
Малко се подразних, защото има хора, които пишат без да мислят. както и да е добре че има форуми където човек може да изхвърли негативната енергия.