Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 127

Избор на климатик за отопление

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Избор на климатик за отопление

Чакай бе човек първо вземи да си оправиш сметките за това което ти трябва пък после мисли за марки. Какъв Даикин, какво Фуджицо - на гол томбак чивте пищови. Има време ще стигнем и до марки, ама не слагай каруцата пред коня, защото всички климатици са си горе долу едни и същи за парите на които се предлагат.

Естествено, че ще питаш фирмата за монтаж и да ти кажа това е правилния избор, а по време на този монтаж също е добре да си вземеш финансов документ, който показва че си си купил климатик, който от своя страна в случай на грешка ще прехвърли отговорността върху фирмата за монтаж и ако не дай си боже този климатик не ще да топли фирмата за монтаж ще има грижата да намери начин да започне да топли, дори и ако трябва да си вземе обратно този климатик дето не ще да топли.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Да бе ти си вземи лоша жена пък после искай от техните да ти я оправят.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2006

А не е така. За тази работа си има закони и ако разполагаш с финансов документ, че си купил климатик спокойно можеш да идеш в комисията за защита на потребителя и тя има начини да накара този дето е продал климатик дето не топли или да го накара да топли или да върне парите обратно. След това при осъзнаване на грешката човек може да си купи климатик, който му върши работа.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Е че к'во бе... жената не мога ли да я върна на производителя...?

6. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dkolov
    Човека е казал, че разполага с 2000лв. Хайде предложи му хубав климатик, качествена изолация и дограма в рамките на на този бюджет!?
    Всичко останало е чесане на пръсти с честота 500 пъти в минута.
    И варианта с два климатика в неговия случай не е добър...... Писахме защо по-назад в темата.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Обикновенно когато човек не разполага с пари да си купи климатик го съветвам да не го прави и да намери най-добрия начин да вложи своите пари. С 2000 лева биха могли да се направят много неща, защото това са много пари според мен. Мисленете на бедния човек е такова че го кара да се опитва на направи от нищо нещо, докато богатия много внимателно преценява къде да вложи своите средства.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1304104183[/time]_________________________________________________

Я тъй и тъй сме я подкарали дай да задам нов въпрос за да потърсим добро приложение на 2000 лева. Ще бъдат няколко въпроса.

Къде е тази къща и има ли тя двор. Разбира се не очаквм координати в google maps, но поне горе долу къде се намира в България?

8.  

9. Тук е от
    Apr 2011

аз искам просто да е топло зимата при големи студове сминимум 22 градуса в стаята за да е нормално за бебето. Щом комшиите с медея 18 се топлят значи ако е малко по хубав инвертор трябва да топли с една идея по добре според мен. това е нагледен пример поне за мен каква машина топли такова помещение. Благодаря ви за съветите колеги но избора ще бъде спрямо предлаганото от фирмата пък и искам да инвестирам малко повече в климатик защото се купува един път а не всяка година. Пък и след време ако се местим в апартамент ще си върши работата предостатъчно

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    dkolov
    И варианта с два климатика в неговия случай не е добър...... Писахме защо по-назад в темата.
    Един професионалист трудно може да напише това.

Що се отнася до това дали някой иска и дали може са две различни неща. Аз лично искам да съм космонавт!!!

11. Тук е от
    Apr 2011

намира се в Свищов има двор но фасадата е начупена в смисъл не е равна ами има орнаменти. Мислил съм за изолация и тавана но поради това че няма да живеем дългосрочно в нея не съм правил нищо.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Нищо не става. Мислех че къщата е твоя или поне ще живееш в нея. Никой не инвестира в нещо, което няма да използва. Сега ще купиш климатик, ще платиш за монтаж, а някой ден като решиш да се преместваш ще трябва да плащаш и за демонтаж пък после за нов монтаж.

Мисля да спра да пиша в тази тема. Пожелавам ти бебето да се роди живо и здраво и мисли за него пък другите неща ще се оправят.

13. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    Един професионалист трудно може да напише това.

Що се отнася до това дали някой иска и дали може са две различни неща. Аз лично искам да съм космонавт!!!
    Почна с глупостите.
    Аз бях до тук.

esso
    Дадохме ти достатъчно съвети за климатизатор по-назад в темата. Виждам че си свел избора между FUJITSU и Daikin
    FUJITSU 14LCC явно още се намира, но вероятно ще излезе над 2000лв. с монтажа/справка-Aleksandars/
    На твое място бих взел Daikin FTX50GV ще остане и за почерпка

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    Почна с глупостите.
    Аз бях до тук.
    Абе ти си много отворен!!! Я като много знаеш ела да ми предложиш климатик за вкъщи. Аз също имам две стаи. Ще очаквам писмено предложение и финансов документ защото е много лесно да си анонимен по форумите. Поне като пишете си напишете името, ама дай да видим колко си голям и как с един климатик ще ми стоплиш две стаи. Ако не успееш обещавам да те вкарам в малко приключение. Ако си готов може да започваме - то е много лесно да се пишат празни приказки.

Тъй. Ще дойдеш вкъщи ли или трябва да правя скица и да обяснявам за квадрати, кубици и други такива неща та да измислиш как с един климатик ще ме стоплиш.

Бюджет 3000 лева.!!!

17. Тук е от
    Apr 2011

причината която вземам климатик е бебето за да не паля печки и да се вдига пепел в помещението. цената на монтажа и демонтажа не е болка по важно е като се вземе климатик който да е надежден и да си заслужава парите. По добре малко повече първоначални инвестиции отколкото да взема евтин и после като видя зор да купя по скъп. Пък и където и да е климатика ще си върши работата дали апартамент, къща няма значение поне според мен. Исках просто компетентни мнения за подходящ климатик закоето ви благодаря

П.С. Къщата е на жена ми но е прекалено голяма и разходите за ремонт освежителен или саниране окачен таван дограми е прекалено голямо вложение при положение че желаем да се преместим в апартамент но порати факта че чакаме дете не може да се местим в такова състояние и в следващите 2 години ще сме в къщата

18. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dkolov
    Айде малко по полека с тона!
    Къде прочете, че продавам, монтирам или сервизилам климатична техника? И защо сравняваш твоите две стаи с тези на esso??
    Изобщо прочете ли темата от край до край?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик за отопление
    От mangas82 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 95
    Последно: 14-12-14, 00:57
  2. Избор на климатик за отопление на хол+кухня ~ 55кв.
    От Светлин Стаев във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 02-10-14, 10:27
  3. Избор на климатик Mitsubishi за отопление .
    От djoni19 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 43
    Последно: 27-09-11, 11:39
  4. избор на Климатик 30м2 за отопление
    От iavor във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-11, 10:29
  5. Избор на климатик за отопление на две стаи
    От stenel във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 16
    Последно: 17-01-10, 20:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе