Отговор: Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
tteodor
Ако не ти се дават много пари виж този тъкмо е от вашият окръг: Инверорен климатик Panasonic CS/CU-RE18HKE - 7857529 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
Ако е запазен цената му е супер пък и демонтажа и монтажа е за сметка на продавача.
Ако искаш нови +1 за мнението на колегата justify
Цитат:
Първоначално публикувано от
diksanal
Точно в Скандинавия топлят 175м² с Нокриа Арктик!?
Цитат:
Kasap
Да, точно за този случай ставаше дума.
Аз не виждам нищо да топлят. Навън пече слънце и няма грам сняг. Тоя е рекламен агент, климатикът май даже не е монтиран. Със същия успех могат да отопляват и атмосферата.
Този дизайн на Нокрия след колко години ще дойде у нас? Fujitsu Nocria Z - модел 2011 г.
Не за друго, ами е от пролетта на 2011, а ние отиваме вече в 2013-та....
или това пак си е за японския пазар само.
Цитат:
nikolayvarna
Този дизайн на Нокрия след колко години ще дойде у нас?
Fujitsu Nocria Z - модел 2011 г.
Не за друго, ами е от пролетта на 2011, а ние отиваме вече в 2013-та....
или това пак си е за японския пазар само.
Абе, чета ти постовете и си мисля дали не си дизайнер?:cool: Електроуредите се избират основно според функционалните им възможности и цена, дизайна е на второ място. "За какво ти е някоя дизайнерска пръчка". Вземай Нокрия 14-ка и приключвай.
А моделите, които ги гледаш по-горе са за японския пазар, което не пречи да си ги купиш и тук, но за твоите параметри ще излязат излишно по-скъпи от европейската Нокрия.
Цитат:
pilot
Абе, чета ти постовете и си мисля дали не си дизайнер?:cool:
Не бе! Обикновен потребител е човека. :)
Николай, ти пак упорстваш. Отдавна ти беше казано, че Норията за твоите условия е най-доброто. Марш да го купиш!
Ааааа!
всички искаме евтино и хубаво,ма нямааааааааааааа
Ми то Нокрията сега можеш да я намериш на 2300 с монтажа. Т.е. и хубаво и евтино. Та тя беше 2600 лв. без монтаж!!
Цитат:
nako-bako
Ми то Нокрията сега можеш да я намериш на 2300 с монтажа. Т.е. и хубаво и евтино. Та тя беше 2600 лв. без монтаж!!
+1 - Скоро ще има да се молите да ви я намерят от някъде.
Цитат:
Mega
+1 - Скоро ще има да се молите да ви я намерят от някъде.
Според мен тези слухове са леко преувеличени. Фуджицу не са идиоти за да се откажат от класа в който нямат конкуренция.
И аз така мислех, но се оказа, че вече е спряна! Продаваме складови наличности. Това поне по информация на вносител. :embarrassed: За мен е безумие?
Е, що пък се чудиш, те и ЛД-то спряха.
Цитат:
edi1
Като гледам докато не направят машина с външно 5 кила няма да мирясат. Преди си мислех, че LGC е посредствена машина ...
Цитат:
edi1
Защото на японския пазар линията "Нокрия" се радва на дълголетие и на иновации - развива се доста добре.
Да да, той ще бъде, чакам една финансова инжекция през седмицата и го поръчвам. Остава още два за другите стаи, ама та са малки (17 кв. м.) и вече е лесно за избиране :) . Макар че и там се чудя между Дайкин и Мицубиши :) , а сега пък съм много доволен от Фуджитсу 09LDC за такава квадратура и малко ми е х :)