проблема не е в 1500-те лева,а че точно този модел не ги заслужава(давал съм и повече),а и фирмата са меко казано некоректни с дамата,ма и тя първо плаща после пита...........
проблема не е в 1500-те лева,а че точно този модел не ги заслужава(давал съм и повече),а и фирмата са меко казано некоректни с дамата,ма и тя първо плаща после пита...........
Ми за теб може да не са проблем, но за мен 1500 лева дадени за скрап са голям проблем. В тая фирма плачат за жалба в КЗП.
А климатици с 32 килограмови външни тела, нови или втора употреба, се продават под път и над път на половината от тази цена.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 06-07-15 в 01:06.
е, и аз и подсказах да говори с хората от въпросната фирма да и предложат друг модел / марка климатик, пък дори и за тези пари да бъде, но да си струва покупката и да върши работа машината. А и тази оферта с 5-годишна гаранция за употребяван климатик много странно изглежда...
Нека да видим точния текст на гаранцията, за да преценим дали е реална или рекламна. Тя не върви сама, трябва да има още придружаващи документи. Оставете цената на страна, някои хора не и обръщат особено внимание.
то и аз не и обръщам внимание ,стига да не е висока
Като говорим за тази цена аз си закупих климатик втора употреба MITSUBISHI MSZ-ZW40TS за 1500 лева в отоплителния сезон не съм го пробвал , но се надявам да се справя добре , монтиран е в помещение 40 квадрата. Тези дни го пуснах на студено в жегите на 24 градуса много бързо си достигна зададената темперетура , беше закачен с джаджа която измерва разхода. В началото консумираше 600-800 вата след което падна постепено на 160-200вата.
Мисля си ,че не съм се прецакал : )
не си се прецакал - тази серия е една от най-сполучливите на Мицубиши и предполагам,че ще останеш доволен.
Здравейте,изпадна ми този климатик fujitsu AS-E 25S-W /AO-E 25S .От нета разбрах че на отопление е 0.5-3-5 KW, но нищо повече.Интересува ме коя година е производство,дали е от ниския клас на марката ,и т.н.Цената няма да е повече от 900-1000лв ,та дали си заслужава.Ще отоплява 16кв.стая ,последен етаж панел с много рехава изолация на тавана.
Тип:Хиперинвертор
COP:5.50
Препоръчителна квадратура:от 22 до 30 m2
Произход:ЯпонияCOP:5.50Консумация (охлаждане):125-930(495) WКонсумация (отопление):100-1290(545) WЦена:840 лв.*
2007 година ..-С монтажа си точно на 1000 лева!
Ето ти данните - エアコン : 2007年 Eシリーズ AS-E25S詳細 - 富士通ゼネラル JP .Като отвориш горе ПДФ-ите има още информация.Машината бива - на отопление е 0,5-3-5 кв при 2 градуса отдава 3,6 кв.С тоя панелен обект обаче в студа може да има проблеми, като гледам 31 кг външно тяло.Аз не бих си го сложил /сам/.
машината бива .. ако 30 кила външно не са малко за 25ца
момчета искам да ви попитам относно моя климатик MITSUBISHI MSZ-ZW40TS пускам го на режим ОХЛАЖДАНЕ работеше 12-15часа след което го натиснах копчето да го спра след което на климатика светна червената лампа и взе да карва хладен въздух после светна и зелена лампа и продължи да си вкарва хладен въздух.Какво се случва при това положение , това проблем ли е или .... ? Малко по късно климатика взе да духа съвсем горещо вътре..... рестартирах настроиките от дистанционото от ситното копче където се натиска с нещо остро и климатика се оправи.... някой може ли да знае каква е причината ????11721835_943009175722408_36577658_n.jpg
http://www.filedropper.com/video-1437160583mp4 това е видео файл какво прави
Предполагам е преминал в режим почиствсне тоест вътри фана оизвестно време после включва на отопление за да подсуши.
накрая започна вътре да духа съвсем горещо , това нормално ли е ; ) не издаржах защото се стопли в стаята и затова рестартирах настройките ; ) за да спре тази дейност каквато и да е тя