Ама ти сериозно ли?
Първо това Панасониче има по-добри тех. параметри от въпросното Фуджитсу, което цитираш. И ако толкова ти харесват лабави машини го взимаш на доста по-ниска цена от ЛЦЦ-то.
Ето сравни данните на двата за да не съм голословен.
Fujitsu.png Panasonic.png
Щом се изтъкваш за разбиращ материята човек лесно ще забележиш, че на Япончето минимума на отопление е доста по-нисък, както и максимума е по-висок и КОП-а.
И за какво ме караш да ти сравнявам две говна. Такива климатици си купуват главно каки с излъскан външен вид, които ги интерисува единствено да е бял.
Да, който разбира би си взел дърт кошник с висока мощност, плазма и йон, на най-високо тех. ниво независимо от годината на производство. Примерно 22-ка UDR или PDR на Toshiba за 1000лв, но без монтаж.
Както и десетки други модели на други марки. Ей тука можеш да ги видиш /90% са дърти кошници, ама Японски/ - Японски Климатици-Пловдив ПЛОВДИВ КЛИМА: Снимки на монтирани климатици
Второ, да те светна, че дори 10kW-ва Японска машина има по-нисък минимум от твоето европейско Фуджитсу. Къде си тръгнал да го хвалиш.
Днес /във фирмата в която работя/ замина едно Митсубиши 40-ка MSZ WX40JS за 1200лв. 4/6/6.3kW с КОП 4.43, плазмичка, термо камера с дисплей и независимо моторизирано контролиране на лява и дясна хоризонтални клапи.
Пак дърта кочина
Хайде сега ти ми посочи европейски модел за 1200лв. без монтаж, който да отдава почти 9kW на отопление и с такъв КОП!
А за това дали съм отварял капак... Недей бе човек, ще стъпиш много на криво!