Питам, защото днес го капарирах, а чак като се прибрах се сетих, че не записах номера на модела. Обадих се по телефона и ми продиктуваха това - Fujitsu AO-283K. Може и да са пропуснали някоя буква.
Питам, защото днес го капарирах, а чак като се прибрах се сетих, че не записах номера на модела. Обадих се по телефона и ми продиктуваха това - Fujitsu AO-283K. Може и да са пропуснали някоя буква.
Фуджитсуто , даже и японските, външните им тела са малко шумни при минусови температури, вътрешните също не са от най-тихите , но ако не си го взел за спалня и е читав, макар и старичък ще останеш доволен (особено от сметката за ток )
Не е за спалня, а за хол 28кв.Дават му номинал 5.10 и COP 5.56.
- - - - - - - - - -
Мой колега е взел 7 броя от там и 6-та година бил доволен. Би трябвало да са читави. Имам му доверие на колегата.
Руни, номинала му е 4 кВт, ако домът ти е качествено изолиран, ще се справи, но ако не.......Ако не е тайна сподели от коя фирма го взимаш.
Ами, добре е изолиран. Има и по-добре, ама бива. Фирмата не и знам името ама е на Кукленско шосе след х-л Родопи вдясно.
Приятели,заформи се голям казус около този монтаж.Не исках това да става,по други неща исках да узная относно климатика. Но тъй като все пак стана дума за монтирането искам да чуете и моето мнение.Наясно съм с качеството на монтажа,но нямам право да се оплаквам защото: Първо като клиент знам само сумата за монтажа-приел съм я,но не знам какво трябва да включва той- няма ясни правила никъде. Второ- всичко,което се случваше ставаше пред мен,дори с моето съгласие.Аз съм лаик по отношение на монтирането на климатици,но бях там и се съгласявах с всичко- така ,че нямам право на негодуване. Трето- да излезе колона- трегер и никой не знаеше колко е широк- факт.Четвърто- относно фирмата -Варненска е,нямам лошо мнение за фирмата -но имат огромен дефицит с монтажистите. Толкова за монтажа- ще си замажа и боядисам,ще си сложа канали и т.н. Не е проблем. Доволен съм,че все пак ги има на варненския пазар- иначе представете си ,че трябва да наемам фирма от Пловдив за монтаж и поддръжка.Толкоз.
Кажете ми нещо моля ви относно самата машина,някакви описания и инструкции за работа на дистанционното и вътрешното тяло ако имате- ще съм ви благодарен- нали затова е форума.
Те са няколко, варненските фирми, коя от всичките?
Иначе мога да изпратя превод на дистанционното на мейл!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Търся цял ден инфо за модела /Fujitsu AO-283K/ и нищо! От този модел да не са произвели 2 бройки и аз да съм запазил едната?
При Fujitsu с "AO" се означават външните тела. Вътрешните са с "AS". Търси го като Fujitsu AS-283K, ако правилно си му записал сигнатурата.
Все се чудя защо някои фирми дават като информация наименованието на външното.
Сега ще видя, Благодаря!
- - - - - - - - - -
Имах подозрения че е този - http://www.airqualitybg.com/%D0%BA%D...ujitsu-asv283k ! Нали втората употреба са Японски? Тук пише Made in China.
Този пост е редактиран от avenger; 03-06-16 в 10:27.
... произведен за японския пазар.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Това предполагам е добре? Или, не? Всъщност ме интересува Вашето мнение, дали ще се справи с 72-та кубика хол? Описание съм дал по назад.
поне трима(може и повече) колеги са от фелибето...............
Това го знам. Вече е капариран този модел на Fujitsu. Обаче ме човърка нещо дали да не го сменя с друг модел по мощен от този докато е време? Затова и питам за помощ? Дали ще се справи за тази кубатура? Идваха на оглед и казаха, че ще е добре, Обаче въпреки всичко искам да се уверя, че е така. Ако някой има желание да помогне с мнение - добре, ако не живи и здрави!
мисълта ми беше,че ако се обърнеш към някой колега,дерзанията ти щяха да са излишни