Честито! Изглежда страхотно!
SPSt, честито и безаварийно ползване!
Каква е причината вътрешното тяло да не е монтирано на стената, по която минава захранващия кабел? Предишния климатик, може би?
Благодаря ти! Климатикът е монтиран точно но мястото на сваленият. Това е единственото възможно място /специфика на разположението на мебелите/. Кабелът /шнурът ШВПС/ е точно над контакта за захранването. Ако забелязваш климатика е монтиран на трегер и до тавана има само 5-6 см., но такива са възможностите.
Честито колега, много огън и хлад да хвърля самурая!
Мерси! И аз на това се надявам, а и да олекоти джоба. В момента работи на 55 W.
Честито!
Малко по малко се обърнахте всички в правата вяра...
П.С. Ма голема тояга това бе. То асемблирано от китаец-талибан, с индонезийски произход.
Аз се обърнах още преди 3 години. Този ми е 2-рият самурай.
Те индонезийците май обичат да правят Панасоник и Фуджицу.
Знам че ти е втора японка. Повечето тука се червят, като си четат постовете от преди 5 години.
Няма да ги изказвам кои са, те си знаят...
Още не мога да отговоря със 100% сигурност, но предполагам, че в по-топло време /като сегашното/ ще се налага да му задавам по-висока температура, за да не си мисли, че като се стопли той, съм се стоплил и аз. Има доста голяма разлика м/у температурата на пода и тавана, а той е монтиран на 6 см. от тавана. Мисля си, че при по-студено време ще работи по-точно, защото от една страна горе е доста топло, но от друга страна е монтиран на трегер на външна стена, която въпреки изолацията си е доста студена. Пък и е презапасен за помещението. При необходим номинал на отопление-3,5 kW, той е 4,2, а се развърта до 7,3 kW. Това са само предположения, защото беше монтиран след големите студове и нямам реални впечатления. Дори и да се налага да му задавам по-висока температура, за да стопля в другият край колкото искам, няма да е проблем, понеже се настройва на топло до 32 0С, минимума му е нисък /няма да изключва често/-виждах го да пада до 50W с включени аспирация и плазма. Както и да е-просто няма друго място за монтаж, дори е пуснат надолу с 1 см. повече отколкото трябва.
Ако имаш друго в предвид под коректна работа-питай! Ако мога ще отговарям.
Скоро май няма да се застуди, за да му видиш пълният потенциал.
Модела е с много прецизен контрол на мощността. Иска да стане студено навън за да се развърти на висок ампераж.
Като залепи 18A@100V би трябвало да почне да щипе на ръката от жега, като си я сложиш пред клапата.
Да бе, Румба-да не съм мазохист!? Аз искам да ми е топло на 6 м. от него. Нека да се стопля-ще го видя другата зима. Засега след 1 ч. проветряване и вътрешна 19 гр. прави 22 за 10 мин. Сега ми е интересно да му разбера всички функции. Знам ли, може и "св*рки" да прави.