Гледам в японският яху аукцион, крайните цени на различни дистанционни за климатици са далеч под 100 лева, доставката толкова ли вдига цената?
Доставката е доста над цената. А тази сума не е крайна....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
То на Дайсейкай-8 ми споменаха за 180лв. за дистанционно.
Да са му честити 2-те нови машини на tony34all /Toshiba RAS-281UDR и Toshiba RAS-502UDR / и да го радват дълги години.
Този пост е редактиран от bobovo; 10-10-16 в 00:37.
Кофти монтаж,грозен дизайн,достолепна възраст.............ма щом му е кеф ай честиууууууууууу
Здравейте,
Предстои ми покупка на един от следните модели
SHARP U22SC, SHARP W22SC, SHARP Y22SC
Помещението е северозападна спалня 15м2. Външна изолация 5 см, ПВЦ дограма. Към помещението има и баня 5 м2 която по принцип е постоянно затворена. Машините са с оригинални дистанционни.
Не намирам характеристики за шум?!? Дали са подходящи за спалня?
Единия модел го дават с нощен режим. Другите не. Съмнявам се, че посоченото в сайта на продавача не много вярно. За съжаление във Варна няма голям избор! Особено в момента !
Ще съм ви благодарен за мнение!
Ако съдя от моя шарп,то не са тихи,ноооооооо такава жега нито мицуто,нито тошо фургат
Минимално до колко пада, че единия Шаро при мен не слиза под 400W с трафа, а по-младия до 300. Иначе и аз потвърждавам за тишината ала Мицубиши.
То на тия изброените номиналите им са по 400 вата ,трябва да слизат надолу.
Здравейте , не успях да открия никъде описание за този климатик PANASONIC CU-E15CKP5. Дават ми го за 300 лева, заслужава ли си и за какво помещение ще върши работа?
300 лв. е добра цена. Малайзийски Панасоник от 2002/2005 някъде, години. Класна за времето си машина, скролов компресор( може да е шумничък), спокойно отоплява около 25 квадрата.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk