Отиваш горе вдясно в Настройки. После ще видиш някъде в ляво Редактирай подпис.
Отиваш горе вдясно в Настройки. После ще видиш някъде в ляво Редактирай подпис.
За добрич си требе сериозни и истински машини,щот има истинска зима.
За колегата от линка Пловдив гарантирам ,че е профи и няма проблем да се свържеш с него нищо ,че си от Добрич. Аз съм от Русе и съм заредил всичко от там от боклука направо и нямам прoблем.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от hawai76; 16-11-16 в 21:32.
Здравейте, някой да знае на какви минимуми слиза Fuji Elektric- RSA09LCC ?
12ката ми слизаше на около 300 вата ,засичал съм го много рядко на 250 при определени условия .. с еднакви компресори са така че очаквай подобни минимуми .. това е много корава машинка ако е в добро състояние очаквай да бълва жега яко
Този пост е редактиран от avenger; 18-11-16 в 16:15.
Снощи Фуджицуто май направи първият дефрост? Беше -1гр. Беше кратък и почти нищо не се разбра. Интересното за мен бе, че четох във форума, че при дефрост се вдигат клапите нагоре и духа студено докато трае дефроста. А при Фуджицуто, клапите се обърнаха максимално надолу и нищо не духаше. Мигаше и една червена лампичка през това време. Чу се едно като изпускане на въздух, после фреона се разбушува за 3-4 секунди. След това включи външното, вдигна обороти, вдигнаха се и клапите в зададеното им положение, консумацията се вдигна около 700W, веднага задуха топличко. Постепенно свали консумацията на обичайните 240-300W и така.
[QUOTE=checho_85;794322]Незнам, това предложиха като вариант.
Няма ли някой запознат да ги погледне и да предложи вариант?[/QUOTE
Подозирам, че се опитват да те "преплакнат" с някоя 22-ка / 7000 BTU / с максимум на отопление 14000 BTU. После ще се чудиш защо климатикът ти работи на максимум и много духа и/или стоиш на студено. Кажи им, че японците с Британски Топлинни Единици - BTU не работят и да ти предложат машина с номинал на отопление поне 3,5-3,6 kW.
Това с поглеждането в сайта може да не ти свърши работа. Доста често машините, които ги има в сайта реално ги няма. Най-добре иди на място в магазина или първо се обади по телефона да разбереш имат ли нещо подходящо за теб.
Здравейте, по-повод моя проект с климатизацията на малък хранителен магазин от 32кв2 или 70кв3, искам да споделя тук и за други с подобен казус, а и за тези на които им е интересно, че за общата сума от 2020лв с монтажите, изпълних целта си-като монтирах Toshiba ras 402jdr в търговската част и Fuji rsa09lcc в задното помещение. До тук мога да кажа, че Тошибата е невероятна от към консумация-следене на температура и най-вече като потенциал на развъртане-може да работи и като малък и голям климатик- пак казвам, Невероятна е! Фуджи-то от друга страна го ползвам от 1-ден, но такова животно няма-чак пари-изкарва струя малко над 50градуса-смея да кажа, че и то ще е икономично, но минимумът както Alexi сподели е 300вата и малко ме дразни, защото много често е он/офф, но не е болка за умиралка! Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат!
Този пост е редактиран от nikolowkz; 18-11-16 в 19:43.
Честито! Добри машини и на добра цена.За минимума на фуджито Алекси ти е писал, но като позастуди няма да работи on/off. Сложиха ли траф на "Тошиба" - та?
Без траф го сложиха-нямат практика за 200 волтови да слагат траф, ако държа +80лв -за сега се чудя, но май ще ги накарам да сложат един за всеки случай.
- - - - - - - - - -
Зададени 30гр в помещението 18гр вънка 7гр на Ауто вентилатор- 50гр ги изкара след като включи 3-та степен