Пиши ми на лични ще ти дам. Насока
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пиши ми на лични ще ти дам. Насока
Какво те притеснява че са 7-8 + години? Мой колега ме насочи към 2-ра употреба. Той си е взел 7 броя преди 6 години, брат му 3бр., негов приятел 2бр., аз 3бр. тази година! Тиха работа на външните и вътрешните тела, топлят добре и са икономични! А+++ и COP над 5! Да те успокоя - Моите са набор 2000г., 2003г. и 2004г. Взех ги смело и не съжалявам! Щом си от Пловдив ела да провериш как работят! Щото комшиите ме питат - Няма ли да ги пускаш вече? Викам - Ми те работят от месец и половина вече!
Да подкрепям с две ръце
Ruuni9,от къде си купил твоите климатици?
Ха сега де. Не казва [emoji51]
Този пост е редактиран от avenger; 30-11-16 в 10:00.
Няма какво да ти кажем тук ти си в Меката така да се каже на К2у и можеш да се свържеш с правилната фирма много е важно не на колко лазарника е климатика а кой ти поема гаранцията и обслужването му така че. Успех в избора ти
Такааааа,четах стари постове и установих,че са минали 4 години от както съм КЛОШАР и реших да напиша мнението ми (хубаво или лошо) за чудещите се,та......ТОШИБА,МИТСУБИШИ и ШАРП -кой е по-добър.На този въпрос няма еднозначен отговор,но все пак ще се опитам да бъда обективен.МИТСУБИШИ-препоръчвам за спалня,тих е,топли доста добре.ШАРП-няма такава гореща струя,цепи градусите на две,но за сметка на това е по-шумен.ТОШИБА-тих,красив и за квот е сложен-тва върши.ПРОБЛЕМИ на въпросните климатици за 4 години-това лято изгоря на МИЦУ трафа и тъй като само ЩЕРЕВИ са оторизирани от мен да пипат климите,а и сметнах,че не е икономически изгодно да идват до бургас само за това,в момента в 280 куб.м. работят само 406 едр и шарп AY-T22SV.Та ГЕЙШИТЕ си бачкат без напъване на 23 градуса,по къси гащи сме,даже понякога ШАРО се успива.Извода(поне за мен) е ,че правилно сервизираната машина си заслужава всеки лев и ако един ден имам чок кинти,бих опитал и ЧИСТАК-БЪРСАК японец.Мнението ми не е ангажиращо и се постарах да бъда максимално откровен.Единствения минус на САМУРАИТЕ е,че при спиране на тока не се стартират след това и втория е,че ПЛОВДИВ се пада малко далечко.
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 30-11-16 в 00:50.
С пожелание за чок пара и за нови японски бебенца [emoji12][emoji239]♨️[emoji687]
Добре е почти 9 киловата на номинал за двете машини ще изкарат и така .Серсемин да изгориш трафа на япончето сложи му от Жисием [emoji12][emoji12]
В Шумен съм и Понеж още чакам да дойдат от Варна клима за диагностика на старотно Fujitsu ,какво можеда е" OD Power Connection Failure според миганията на самодиагностиката .Може ли да е от трансформатора ?Тук снимах външната платка
Този пост е редактиран от billibi; 30-11-16 в 11:21.
Да попитам и аз за конкретен модел и марка климатици. Трябват ми климатици за 3 стаи. Апартаментът е в тухлена сграда, външен, 10см външна изолация и PVC дограма(мисля, че е трикамерна). Две от стаите са изцяло с източно изложение, едната е 16 кв.м., а другата е 18 кв.м, третият е за хол с кухня, изцяло северно изложение, 32 кв. м. Височината във всички помещения е 2,50 метра. Трябват ми японски климатици, които да се справят добре с отоплението, лятото няма да се ползват много, тъй като е хладно в апартамента. Реших да проверя цените на 2-ра ръка, какво бихте ми препоръчали? За София става въпрос. Идеята ми е да поддържа 23-25 градуса.
Този пост е редактиран от daco; 03-12-16 в 18:23.
Здравей за начало отговори на въпросите :
От кое населено място си какъв е бюджета ти? и чак тогава ще има пишещи по твоя казус също така е важно да се знае каква температура очакваш?, на някои им в добре 25° зимата други 21° , не е без значение .Но най важния въпрос ,който иска отговор е откъде си ?
Успех
Този пост е редактиран от hawai76; 03-12-16 в 19:04.