Хитачи са емоционални машини, обичат да въздишат.
Хитачи са емоционални машини, обичат да въздишат.
Лечимо е моя тоя сезон още не е дефроствал ,не е и заскрежавал ..
Питах просто, не е проблем за мен това! Топло загубите са ми минимални и нищо не се променя докато дефроства. А и всичко трае минута при тези температури. Иначе топли яко!
NATIONAL CS-404TB2
NATIONAL CS-406TB2
Интересува ме моделът NATIONAL CS-405TB2-W Никъде не успях да го намеря!!!Значи монтирал съм го в хол с кухня 29м2 преди няколко дена и не знам никакви характеристики за него и дали е удачен за тази стая казват че бил 18-ка.Ако някои може нека внесе малко инфо за мое успокоение . Както да попитам и за SANYO SAP-A22U които се водил 10-ка е монтиран в спалня 15кв2 !!!Блокът е ново строителство с изолация и PVC дограма в спалнята е троен пакет!!!Благодаря на всички за отговорите предварително!!!
Национала ти е 14ка, а саньото -7ца - това само за уточнение.
номер част Външното тяло CU-405TB2
Вътрешно оборудване CS-405TB2
Захранване (фаза -V) Единична -200
Tatami брой насока От 11 до 17 татами (18-28 кв.м.)
капацитет на охлаждане 4.0 (0.9 ~ 4.3) кВт
Консумирана мощност (вътре / вън) 1190 (180 ~ 1340) W
Tatami брой насока От 11 до 14 татами (18-23 кв.м.)
капацитет на отопление 5.0 (0.9 ~ 6.9) кВт
Консумирана мощност (вътре / вън) 1260 (175 ~ 2080) W
Щепсел форма
Закрит (височина х ширина х дълбочина) 280мм х 799мм х 183mm
Открит (височина х ширина х дълбочина) 540 mm х 780 mm (+ шейсет и осем милиметра) х 289 мм
За Саньото:
Отдавана мощ студено
2.2kW(0.5~3.0kW
Отдавана мощ топло
2.5kW(0.5~3.9kW)
Консумация Студено:
0.455 kW
Консумация Топло:
0.435kW
ФРЕОН: R410
冷暖インバーターエアコン SAP-A22U(W) 商品概要 | エアコン(三洋) | Panasonic Това успях да намеря за саниото
Би трябвало да свърши работа, но си е до късмет. В кой град са монтирани? Ако има да се случва нещо лошо с машината, ще се случи ако си го взел от някакви търговци които до вчера са продавали домати. Един съвет, друг път като купуваш се информирай предварително.
Един от първите монтажници на климатици.В Кърджали са монтирани климатиците!!!Карах го на доверие познаваме се с човека!!!Това ми препорача като чу квадратури.
Някой дали помни миналата година периода 15.11.2015 - 15.12.2015 дали беше по-топъл, че опитвам да правя съпоставки със старите си машини, но не помня какво беше времето тогава. Сега беше доста студено, но не помня миналата година дали беше подобен студ.
3седмици чаках за монтаж преди години, сега чакам 3седмиц Варна клима за диагностика,ей затова в малките населени места като Шумен е по- добре да не се занимаваш с Японски климатици.Хайер-а ми в кухнята ,като се прецака ,още същата вечер имах техник.
Здpaвeйтe,нe знaм дaли e зa тyĸ питaнeтo ми,нo пoнeжe ĸлимaтиĸa e втopa yпoтpeбa япoнcĸи(раnаѕоnіс rаѕ 285ЕD 100v). Bъпpocът e дaли e нopмaлнo вeнтилaтopът нa вътpeшнoтo тялo дa нe cпиpa cлeд ĸaтo e cтигнaл зaдaдeнaтa тeмпepaтypa,a дa пpoдължaвa дa дyxa (xлaднo)?Дpyгoтo ĸoeтo нe e чaĸ тoлĸoвa гoлям пpoблeм e,чe cлeд зaгacвaнe нa тoĸa нe ce пycĸa aвтoмaтичнo, a тpябвa pъчнo. Taĸъв cи e мoдeлa или имa нeщo oбъpĸaнo пpи мoнтaжa?