Дроселиращата система на климатизатора.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Дроселиращата система на климатизатора.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Ще го видим 600 ватовия.
Алекс, с колко фреонец е заредена гадината?
Впечатления за машините на р32 за Япония? Има ли нещо фрапиращо? Онзи ден трябваше да избирам между базов дайкин '12г. на р 32 и базов шарп '12г. на 410.
Здравейте как се казва високия клас на ШАРП , този климатик от кой клас е SHARP AY-Z28SX ?
Не знам кой клас е но аз съм супер доволен от моя от подписа! Изключително тих. Зимата топлеше като звяр спалнята. Сега пак така охлажда. 22-ка с 35 кг. външно тяло. Това го споделям ако случайно се чудиш дали да вземеш Шарп.
Здравейте! Рових, търсих с помощта на чичко Google и нищо не открих. Някой да знае фирма, която да оперира във Враца с точно такива рециклирани япончета? Опцията с фирма от друг град не ми върши работа, нямам финанси да заплащам и пътни разходи, а и едва ли някой ще се навие да бие 200+ километра, че и повече за един климатик. Напълно съзнавам какво е важно при тези климатици. Може и да са на над 10 години, но ако са сервизирани и прегледани основно от майстор в бранша ще работят още толкова с евентуално минимум или никакви проблеми. Александър/Сашо, от това което прочетох в трите теми за самураите, е един от тези хора, направи ми адски добро впечатление, просто като читател на темите, културен, адски адекватни коментари. Просто е удоволствие да четеш постовете му. Определено човек, който знае какво говори, на едно друго ниво, де да имаше някой като него и в моя град. Обаче в моя случай е безпредметно да му губя времето. Пловдив е доста далеч от Враца, нямам възможност да платя и пътните, а и аз няма да взимам скъп японец. Трябва ми базов евтин модел, който да успее да ме сгрее зимата, екстри не ми трябват. Та така ако някой знае фирмичка във Враца или в краен случай близко до града ще се радвам да ми драсне едно лично съобщение ако има проблем с рекламата във форума. За момента се оглеждам за такава фирмичка, ако успея да открия климатик ще се взима чак към края на октомври.
![]()
Ако не намериш фирма вносител от Враца, говори с Алекс ако има подходяща машина - Еконт - и монтажници от Враца.
Успех с начинанието!
Здравейте, за София къде ще препоръчате добре обслужени климатици с предлагане на монтаж?
Този пост е редактиран от bladyle; 04-07-17 в 12:36.
Ако ги извикаш на по бира и ти черпиш...