Дроселиращата система на климатизатора.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Дроселиращата система на климатизатора.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Ще го видим 600 ватовия.
Алекс, с колко фреонец е заредена гадината?
Впечатления за машините на р32 за Япония? Има ли нещо фрапиращо? Онзи ден трябваше да избирам между базов дайкин '12г. на р 32 и базов шарп '12г. на 410.
Здравейте как се казва високия клас на ШАРП , този климатик от кой клас е SHARP AY-Z28SX ?
Не знам кой клас е но аз съм супер доволен от моя от подписа! Изключително тих. Зимата топлеше като звяр спалнята. Сега пак така охлажда. 22-ка с 35 кг. външно тяло. Това го споделям ако случайно се чудиш дали да вземеш Шарп.
Здравейте! Рових, търсих с помощта на чичко Google и нищо не открих. Някой да знае фирма, която да оперира във Враца с точно такива рециклирани япончета? Опцията с фирма от друг град не ми върши работа, нямам финанси да заплащам и пътни разходи, а и едва ли някой ще се навие да бие 200+ километра, че и повече за един климатик. Напълно съзнавам какво е важно при тези климатици. Може и да са на над 10 години, но ако са сервизирани и прегледани основно от майстор в бранша ще работят още толкова с евентуално минимум или никакви проблеми. Александър/Сашо, от това което прочетох в трите теми за самураите, е един от тези хора, направи ми адски добро впечатление, просто като читател на темите, културен, адски адекватни коментари. Просто е удоволствие да четеш постовете му. Определено човек, който знае какво говори, на едно друго ниво, де да имаше някой като него и в моя град. Обаче в моя случай е безпредметно да му губя времето. Пловдив е доста далеч от Враца, нямам възможност да платя и пътните, а и аз няма да взимам скъп японец. Трябва ми базов евтин модел, който да успее да ме сгрее зимата, екстри не ми трябват. Та така ако някой знае фирмичка във Враца или в краен случай близко до града ще се радвам да ми драсне едно лично съобщение ако има проблем с рекламата във форума. За момента се оглеждам за такава фирмичка, ако успея да открия климатик ще се взима чак към края на октомври.
Ако не намериш фирма вносител от Враца, говори с Алекс ако има подходяща машина - Еконт - и монтажници от Враца.
Успех с начинанието!
Здравейте, за София къде ще препоръчате добре обслужени климатици с предлагане на монтаж?
Този пост е редактиран от bladyle; 04-07-17 в 12:36.
Ако ги извикаш на по бира и ти черпиш...