Японска имитация на китайския оригинал... Друго си е да са го барнали в БауБау Електрикс.
Японска имитация на китайския оригинал... Друго си е да са го барнали в БауБау Електрикс.
Сашо това не е твой превод, нали?! Оставям настрана правописните грешки, но има липсващи надписи /самодиагностика/, има и сгрешени /ресет и др./.
Здравейте,какво ви е мнението за фирма ГРИ ЖАС КЛИМА-гр. Пловдив?Предстои ми закупуване на К2У от там.Някакви отзиви ако някой има преди да съм се хвърлил?Климатика е toshiba ras-255GDR-1100лвбез монтаж.Ще съм ви много задължен ,защото не съм от Пловдив и не познавам тамошните фирми и майстори -монтажисти.
Здравейте! Ако може малко информация за този модел климатик TOYOTOMI TIG-329W R22 760g IPX4 ?
Смея да твърдя, че доста ДЕТАЙЛНО прочетох форума и не срещнах нищо за въпросната фирма.Ти сега ще ми помогнеш или ще ме разкараш тактично от тук?
от бедност и простотия-само клими втора употреба
То като гледам цели 3 теми са се заформили само за 2 употреба климатизатори-значи множко се събираме бедните и простоватите
Ясно ми е,че е в пенсионна възраст.Машинката работи неуморно около 20 г при един приятел и от скоро и започнал да събира лед.Опитвам се да разбера има ли начин да се оправи-даже не знае дали е инв. или конв.Естествено ще трябва да го гледа майстор но поне нещо ,ако може,да се знае като инфо предварително.
Въпросният господин с подписа "бедност и простотия" е върл привърженик на климатиците н-та употреба за японския пазар. Но само и единствено закупени и монтирани от фирмата на определен администратор в раздела, защото има добро реноме на специалист тук по отзиви на клиенти. За това ви е писал да "четете форума" и сам да намерите информацията за него, а не да му се прави "директна реклама" в темата. Дундурма е от Бургас, но си поръча 2-3 климатика от въпросния човек и му плати всички пътни разходи Пловдив-Бургас, за да му ги докарат и монтират лично. Защото при климите втора употреба има много голямо значение кой и как ги е обслужил и прегледал преди продажба, после да са качествено монтирани и съответно евентуална ремонтна поддръжка после.
Въпросният "подпис" е леко простоват опит за иронично отношение към тези, които не са привърженици на втората употреба.
Исторически погледнато, господинът бе върл почитател на Дайкин, но нещо му стана, та изпростя и обедня...
Това никой не го интересува в дадения момент. Просто се опитах да обясня на човека, че потребител Дундурма не иска да го "разкара от темата" или "обиди" на "интелигентност и имотно състояние". И защо постът му съдържа подобни изрази. Нищо повече.