Без спам!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 11-03-13 в 17:02.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 11-03-13 в 17:02.
Да не спамя в темата за Daiseikai 6. В момента при 5-6 градуса външна температура, нагласен на 23 градуса и навсякъде е 23 градуса, даже отива към 24 и доволно топло, дърпа 120-130 W. Отначало мислех, че ще се окаже малък за помещението при големи студове, но вече страховете ми отпаднаха. Голяма работа е Тошибата.![]()
Браво, радващо е, че работи перфектно и си доволен.От това повече, здраве му кажи.За малко да се разделиш с хубавата машина, добре, че не избърза да я продаваш.
Почна да работи като тях, което е похвално. Дайкинистите за разлика от Тошибаджиите, не тръбим във всяка тема колко ни топлят климатиците.![]()
Да задам и един въпрос свързан с проблем който се появи в последните 2 дена с NATIONAL-a CS-405TB2. След като стопли до зададената температура естествено намаля оборотите и започва да духа съвсем слабо и леко хладно - с две думи подържа температа. До тук ОК. Обаче след като усети че зададената температура е паднала и започне да вдига оборотите за да започне да духа топло, има един момент в който от минимални обороти на турбината на вътрешното тяло започва да ги вдига и точно в този среден момент между минимални и максимални обороти започва да се чува едно чаткане което като вдигне оборотите изчезва. Докато се чума шума, като натисна вътрешното тяло под жалузите отдясно на турбината шума изчезва. Някакви идеи на какво може да се дължи това?
Това ''чаткане'' много общо,но първо установи откъде точно идва-от турбината или някоя пластмасова част вибрира.
Външната температура се вижда на най-долният ред на дистанционното. В 35-те м2 клони към 24.![]()
http://imageshack.us/photo/my-images...faugjolch.mp4/
Няма страшно. Аз му казах, че съм го купил за 3000 лв. и той се отказа да пита нататък. Ето още един клип от тази вечер с по-добро качество да се видят и другите функции на машината.
Хареса ми протектора на дистанционното.![]()
От изучаване на японски не ми остана време за него.![]()
Осъзнах, че първият клип не става и затова ''наех'' камера.Боята вече не ми прави впечатление. Плюсовете на машината се оказаха много повече от един спрей.
![]()