Този пост е редактиран от aruba_man; 17-03-13 в 08:26.
ЗИМА 2014.кучи студ.ОБЯВА.
заменям ДАЙКИН за ДЪРТА ТОШИБА ДР СЕРИЯ.
ПОДПИС-АРУБА МЕН
трябваше да видиш и това エアコン : AS-Z40B2(2012年度「ノクリア」Zシリーズ) - 富士通ゼネラル JP
За едно може да си абсолютно сигурен, боята, капачките на вътрешното и килограмите на външното са оригинални
Те моите не изглеждаха толкова запазени, а бяха нови
edit: Сега забелязах, липсват му надписите отдолу на вътрешното. Май са дръпнали една ръка, ей тъй за профилактика.
Този пост е редактиран от gnf; 17-03-13 в 12:41.
Аруба, някое бижу втора употреба Дайкин няма ли, че търсиш само Тошиба?
Едноредовият ти е най-малкия проблем. Сваляй някой дайкин и го нареждай там.
Видях и Нокриа-та, но засега няма къде да я сложа. При Дайкин на старо няма голям избор. Отдолу не му пречи, чв е боядисан, важното е , че капакът е чисто нов. И аз почнах да мисля, че не е толкова зле едноредов топлообменник, сигурно е по-обемист, иначе няма как да е 33 килограма. Много хора са ми писали на ЛС, да питат за машината. Въпрос на дни е някой да я отнесе.
то ,града в който е машината е ясен .. Фуджитсуто какви пари беше ако не е тайна ,не че аз имам къде да сложа такова животно
Не знам колко струва. В никой сайт от ''Меката на климатици втора употреба'' няма цени. На всички пише: ''свържете се за цена'', много странно. Свързваш се и ти казват цена. Голяма тайна, като избора на папата - направо като кардинали са тези климатици.
няма да е евтин ,но по интересното е кой си е изхвърлил нокрията след 1 година ползване ..
иначе вижте къв марш на цените от97000 до187000 и това ако нее конкуренция http://kakaku.com/item/K0000315866/