Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ttanev
Абе като чета мненията май доста хора сме изтеглили късите клечки с "марковите клими" :-D
Бе като четеш мненията и в мармоти ще повярваш. :)
Цитат:
Kasap
Бе като четеш мненията и в мармоти ще повярваш. :)
.....но малко сме хората които си го признават!
Имаме две ръчни машини за еспресо,едната е 200лв. а другата Electra Family Retro Mini Verticale A1C - Кафе машини - | купи онлайн от Coffeеspot.bg .Питанката е втората може ли да направи 25 пъти по-добро кафе.Весели празници!
Цитат:
ttanev
.....но малко сме хората които си го признават!
много добре казано нали знаете има една поговорка "Я не сакам на мен да е добре. Я сакам на Вуте да е зле!"
Като цяло, тези с късите клечки не са чували думата изолация. От там идват много проблеми, но е въпрос на интелект да се осъзнае, пък това не е пирон да ти го набият. Топлозагубите се заплащат, а понякога те са огромни.
Цитат:
imegogo
много добре казано нали знаете има една поговорка "Я не сакам на мен да е добре. Я сакам на Вуте да е зле!"
imegogo, всичките ти постове в този форум висят във въздуха. Ще ми се да отговориш поне на един от зададените ти въпроси, преди да приема някое от писанията ти на сериозно.
Цитат:
Mega
Като цяло, тези с късите клечки не са чували думата изолация. От там идват много проблеми, но е въпрос на интелект да се осъзнае, пък това не е пирон да ти го набият. Топлозагубите се заплащат, а понякога те са огромни.
Ей тука не си прав. Ние също сме изолирани, Ние имаме топлещи комшии от горе и отдоло, Ние сме южна стая. Въпроса е че тази стая преди я топлехме пак с клим (не марков) подържащ точно градусите. А сега нещата са други-винаги 2 градуса надолу. В това цялото уравнение е сменен само климатика. Изводите си правете вие.
Айде весели празници;-)
ttanev,
Не мога да ви разбера честно? И при мен в студа MHI-то държи между градус и два по-малко? Това ли ви е проблема? На студено ли сте? Ами като искам да ми е 22 градуса задавам 24, какво сложно има?
Аз поне в ГЕ серията нищо марково не виждам.Ако бъркам, да ме поправи някой.
Цитат:
edi1
Аз поне в ГЕ серията нищо марково не виждам.Ако бъркам, да ме поправи някой.
Беше ми неудобно да го напиша, да няма обидени. ;)
Защо да се обижда някой.Този модел си е среден клас.ФУД.....тата, които бяха по-евтини по онова време, топлят повече от него.
Никой няма да се обиди, тук сме за да обменяме мнения.
Преди да сложа GE-то тази стая я топлех с Осака 6 години
Осаките от онези години са ГРЕЕ, МИЦУБИШИ и други такива модели.С нищо не са по-лоши от ГЕ серията, а дори по много неща я превъзхождат.