Да, над 2000лв е, но като чета в интернет разни статии стигнах до извода, че по-добре да дам малко повече /в случая/ пари, а с времето климатика ще ми ги компенсира така или иначе. В крайна сметка до този извод стигнах. Преди два дена абсолютно нищо не разбирах, сега долу-горе ми станаха ясни характеристиките, какво да гледам и т.н.
Много хора ми казват, че два са по-удачни от един особено за по-голямо помещение. Дали да не взема два по-малки?
Здравейте,
казаха ми, че Gree GWH 12 KF и Daikin ATXV 35 AV са еднакви. Обаче има разлика в цената почти 200 лева. Така ли е?
Гледах ги тук:
Gree GWH 12 KF 878 лева
Daikin ATXV35AV1B 1149 лева
Вярно ли е това което ми казаха?
Благодаря предварително
Този пост е редактиран от Aleksandars; 11-11-14 в 08:15.
ауу Дайкин не знаех че имат такъв "топ модел" 12ка дето се развърта до 4.4 ..![]()
то тва си е направо извращение бре....................при ЗИМА 25КВ.М. ЪПСУРТ
Благодаря за информацията за Daikin-а. Може ли да ми кажете нещо за Fujitsu ASYG 12 LLC ?
Този пост е редактиран от Aleksandars; 11-11-14 в 23:26.
Бягай надалеч... "Целите" се в калпави и нискобюджетни инверторни модели. Файда от тях няма. По добре увеличете бюджета или се насочете към някой качествен конвенционален модел, докато все още ги има - примерно Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC40HG-S.
Днес разбрах, че съществува такава марка Gree, на фона на многото класни марки, но произведени в .......итай!
Търся си машина основно за отопление на хол около 24м2, вътрешно и добре топлоизолирано. Екстрите са желателни, но важното за мен е да топли и да е икономично
Държа вътрешното тяло да е тихо при работа, но за Gree-то изглежда това е проблем.
Ако имате наблюдения ще се радвам да ги споделите с мен.
А да ми кажете нещо по-добро, инверторно климатиче за около до 1300 лева?
Благодаря, ще ги разгледам.
Ако имам въпроси пак ще пиша.