Подвеждащата реклама намирам за по-голям бич от спама. А спам имаме предимно тогава, когато коментираме неща, до които не сме имали пряк досег.
Хубава вечер!
Подвеждащата реклама намирам за по-голям бич от спама. А спам имаме предимно тогава, когато коментираме неща, до които не сме имали пряк досег.
Хубава вечер!
Драгоне, на път си да скараш ..с твоите колебания, участниците в темата! Описахме ти достатъчно добре и двете машини...-няма идеални неща...-просто взимай една от двете и се рахатясвай...-все пак това не е апартамент или супер-луксозно возило...-Успех!!!
Ами добре, нека модераторите заключат темата.
В крайна сметка избрах Тошибата. Мисля че ще ми върши перфектна работа, пък зимата ще пиша какви са ми впечатленията.
Здравейте отново! Две зими климатикът се държи доста добре, като се има впредвид че тук температурите редовно падат до -20.
Излезе само един дразнещ звук. При ниски обороти на вътрешния мотор се чува скърцане/свирукане. Дори ми се струва че се чува И след като мотора спре и последните няколко оборота преди да спре окончателно скърца около 5-10 секунди. Появи се още първата зима, но беше слабо а сега вече дразни. Чистил съм филтъра редовно и съм нямал други проблеми. Какво да го правя? Мога ли сам да смажа каквото скърца или да викам техник? Още веднъж, климатика е Toshiba RAS-B10N3KV2-E1/RAS-10N3AV2-E1 SUZUMI 2015.
Този пост е редактиран от dragonn2; 25-02-17 в 19:59.
Дали е от вътрешното тяло? Ако го пуснеш само на вентилатор /компресора на външното тяло да не работи/ чува ли се "свирукането"?
Има тема която е специализирана в избор на климатизатор.