От индианците са странностите! Алтернативата е Хитачи RAS35PSB.
От индианците са странностите! Алтернативата е Хитачи RAS35PSB.
Ииии... баси! Ти да не си шаман? Нека човека да си каже.
Иначе възлагам надежди на Нокрийка. Слуховете твърдят, че ще има и малки номера.
Долу-горе позна.
Първо похвалих, после споменах, какво може да се очаква и...
Малка нокрия?!
Предположения в ценово отношение има ли?
Според мен новата нокрия ще си е в собствен клас ,с поне 3 кВ максимални над останалите изброени
Че що бе, щом FVXS-F/RXL-M3 вече има... /един колега от форума даже го беше снимал/
Ще се появи когато се появи в Европа предполагам .. инак модел на 220 волта съществува от миналата година , с означение ASCA50LXTA
Влязла е една муха в главата за климатизатор в една спалня - 17 кв, къща в София, измазана, тухла, но без изолация, юг и юг-запад като изложение, две външни стени, втори етаж над хол, който принципно не се топли, но ще се - там е нокрията. Та се колебая между 09 lt и 12 luca и двата фуджика. Единствено условие е да топли под -15, щото панасониците увехнаха два дни в кучия студ. Благодаря на отзовалите се. Подов климатик също е опция, една 10ка като тошибата в подписа ми ...
Този пост е редактиран от mkukas; 09-02-16 в 20:31.
Вземай 09LTCA. Той поне официално е до -20гр. За другите ,които официално са до -15гр. ,под тази температура отоплението си е магия.
LTC, хубав дизайн, топлещ климатик. Помисли си и за Хеви 25ца ZMX-S.
Признавам, с мицу съм тотално на вие, а това е втора препоръка, първата не е от форума. Нещо не ме влече обаче, но ако си струва - ще се замисля сериозно!
За неизолорана къща нищо не си струва. Все е провал.