Така де! Най-добре си викни фирма за оглед, а ако можеш и да видиш машините наживо - най-добре.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Така де! Най-добре си викни фирма за оглед, а ако можеш и да видиш машините наживо - най-добре.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Додо, ако си на ясно с гаранционите условия на Ахи изобщо нямаше да пишеш така.И да ти стане ясно кои са монтажници и кои не, ще ти кажа само,че като видяха от Тошиба колко машини сме продали и монтирали думите им бяха:ние ако монтираме толкова машини, направо се пенсионираме.
Поинтересувах се за тях през 2013 г. Такива бяха за единия от вносителите. За мен, тогава беше важно, при гаранционен проблем да пипат компетентни техници.
То се вижда кой пипа и колко .. 2г успиване без реакция .
... A колко машни работят без грам проблем от както е излезнал модела и хората искат още, някой пита ли се? Монетата винаги има две страни.
Добре кои са тези вносители?За Пловдив диларите са Бител,Вимакс и Каловат като от тях се взима само професоиналната серия,малките дилари от тези фирми зареждат и при тях са такива условията.Ако някой зарежда от другаде или от Ахи директно и при ремонт ти издаде оргинален протокол на Тошиба със сериен номер съм съгласен само,че се съмнявам.
И човека тотално се обърка и не разбра кое е по- добрата опция (за тия пари) , ако ти отпуснат повечко заем се замисли за нещо малко по-добро от мирай и авант за да не те е яд заради едни триста петстотин лева да речем, да не са малко пари ,но все пак това не е тостер и се избира според нуждите и чак тогава е бюджета разбира се аз говороря от мойта си камбанария всекки знае себе си .
Казвам ти ги тия неща от печален опит с чисто- нова бюджетна машина която беше уж среден клас уж 1400 лева връхта на .... и се оказа .......
Така ,че да не е тостер помисли си добре .Успех в избора ти .
Този пост е редактиран от hawai76; 11-12-16 в 20:11.
Защо си мислиш, че зареждаме от тези фирми?!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
В ЕС сме, всеки може да внесе каквото иска, стига да си плати налозите. Това, че някой още живее в соц. време и му се иска да е единствен, уникален, ексклузивен и т.н. не грее никой. Пък и като гледам с реакцията при проблем е време да си отиват в Гърция и да оставят бизнеса на по-можещи. Още повече, че пазара на Toshiba в Гърция и този в България са коренно различни, а ни карат да работим като в Гърция.
Така е ама все пак само с внос не става,трябва си и гаранционна подръжка.За това питам ако има друг вносител който отговаря на условията за ремонт и подръжка казвайте.може и на лично.
Точно при този модел, монетата бая често пада на грешната страна. Аз поне, не виждам за друга модел коментиран из форума да има толкова потребители изтеглили "къса клечка". Не виждам и посоченият вносител да е решил проблемът или компенсирал по някакъв начин, някой от тях!
А, колко са потърсили компенсации по законоустановения начин?