Аз мисля ,че при един коректен вносител не трябва да се стига до КЗП ,дела и т.н.
Аз мисля ,че при един коректен вносител не трябва да се стига до КЗП ,дела и т.н.
И в този ред на мисли се оказва,че по-важно е КОЙ ще ти монтира машината,а не кой я внася.Щот при евентуален проблем,поне аз ще потърся монтажната фирма,а тя да се оправя с вносителя.
Кой и към кого е гаранцията, щото се получават едни ..... и на най-добрия екип/фирма ако вносителят му каже - само ние .... ко праим? По закон е както казваш, ма да не го изпитваш на гръб.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Ми точно заради това избираш ПРАВИЛНАТА фирма,която само заради имиджа си ще направи всичко за теб.Поне във форума има достатъчно колеги,които биха реагирали по този начин.
Ами тогава на MisterT му е лесно решим проблема,стига да не се е отчаял вече.
Освен това нещата стават още по-омазани. Вносителят на марката Х е монополист, ама клиентите искат баш тази марка и какво правявят тогава фирмите с монтажите??? Щат не щат кандисват на условията иначе - търси си друга опция.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 11-12-16 в 21:58.
Бре и да му се и работата,та аз по-лесно си избрах автомобил,че и жена по-лесно си намерих.В чудо се видях.Отивам в Антонов и термоклима,гледам с кои банки работят,и да предлагат някой модел да стопля до 25-30кв.Поздрави
Хм, ако беше пуснал в този форум тема "Каква жена да си избера", щеше да видиш дали ще се ожениш скоро...
Този пост е редактиран от Aleksandars; 11-12-16 в 23:06.
Това че имат паркинг и автопарк с нищо не им пречи да ти намажат ските и хоп в торбата с някой хипер мега инвер Тор .
И сигурно ще има SCOP 8 или ще бъде достатъчен девятка хипер за 40м2
Внимавай с нея фирма много ги бива
Kasap не беше ли от Варна или греша ако някой знае да ти предложи читава фирма ..
Разбира се на уше (Л.С)
Този пост е редактиран от hawai76; 11-12-16 в 23:32.
Благодаря,вярно е,че сменят отдаваната мощност.Утре ще проверя Антонов клима и Вимакс.Коректни фирми за еди си коя година са били.