Отговор: Избор на климатик 2017
ASHG07LMC или 20ZS
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте,
В понеделник купувам:
MHI SRK/SRC 35ZS-S 1650 лв. от Мега електроникс Пловдив, или
T RAS-13PKVSG-E Shorai 1650 лв. от Вимакс Пловдив
:)
Ако ще гласуваме съм за първият, че е на r410a.:)
Цитат:
Първоначално публикувано от
radostinr
Дойде време да направя антиреклама на въпросната фирма за MIDEA MS11MU-09HRFN1
Днес най-накрая ми казаха относно климатика- ами 30 кг. било външното тяло. Не както писаха 38. Дори и да не знаех разликата за буквата F, то самата разлика от обявеното и реалното подсказва, че нещата понамирисват.
Та фирмата е "ОХ Миро" ООД
Не бих я препоръчал на никой. Фирма, която е официален представител на Midea, а заблуждават в рекламите си за параметрите на техните климатици няма как да ме спечелят като клиент, Та как мога да се доверя, че другото което кажат или напишат е така или не? :mad: Разбирам от вас колеги, че това е масова практика, но съм бесен от това. Дори и да харесам друг климатик при тях, но бих го взел от там. Важен е принципа. Ако си купя от там климатик, то това означава, че е сработил номера с подвеждащата реклама.
Предлагам да има тема, в която както в друг форум за GSM апарати да се описват некоректните търговци. Така и ние ще сме по-внимателни с некоректните търговци, хем и фирмите биха се притеснили да не влязат в черния списък.
1)Миро е вносител колкото и баба Пена от село Пролеша
2)30кг за девятка си е направо добре в днешно време. Виждал съм 18ка Midea Blanc с 32кг тяло. Ако наистина на лепенката пише 30кг и пише 09HRFN1 бих ви посъветвал да го вземете. Не е подменен с Blanc.
Цитат:
Aleksandars
ASHG07LMC или 20ZS
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Ако 11-те квадрата са в оазисите, на височина 2,50, пак ще дойде голям. Само вентилатор би свършил работа през лятото.
Истинският HRFN1 е с нацяло перфорирано, по протежение на изпарителя, дъно. Монтаж задължително с тавичка. Не успявам да открия снимката. Външното тежи доста, не помня точно колко.
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Цитат:
Valentini
Здравейте,
В понеделник купувам:
още един глас за Митсубишито
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk
Цитат:
Valentini
Здравейте,
В понеделник купувам:
И с двете фирми ще си "Игорял на сянка"...
Здравейте, в понеделник ще купуваме за студена спалня 12кв.м. MHI SRK/SRC 20ZMX-S 1650лв. или Toshiba RAS-10 G2KVP-E DAISEIKAI 8 за 2170лв.
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Може ли да ми кажете разликата между LUCA и LMCA, за да знам струват ли си и разликата в парите?
Изписано е доста във форума...Да, разликата в парите си струва, както и да го погледнеш....
Цитат:
chany
Здравейте, в понеделник ще купуваме за студена спалня 12кв.м. MHI SRK/SRC 20ZMX-S 1650лв. или Toshiba RAS-10 G2KVP-E DAISEIKAI8 за 2170лв.
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Тошибата ми се струва малко голяма за 12 квадрата.
Sent from my Power_2 using Tapatalk
necata2 До колкото четох тук и двата модела са едни доста препоръчвани от най активните хора тук във форума...???
Valentini, никой няма нищо против моделите...става въпрос за друго....
Естествено това не са най-добрите климатици изобщо. Но това е максималният бюджет който мога да отделя...