Отговор: Избор на климатик '2018
Имат завод за компресори, преди няколко години го коментирахме, имаше и съобщения и снимки от тях на сайта им, но до колкото помня, само за големи машини беше.
Не искам да споря с никой,но силата на Фиджи-Фуджицу е в софтуер и електроника.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Viking72
Щом имаш мангизи,ще ти направят кола с лого Цанков-на двигател,скорости и т.н.,навсякъде ще е твоята фамилия.
На Субарутата съм виждал табелата с ФуджиЕлектрик преди,сега не знам сак са вече.Ще си потърся из снимките и ако я намеря ще я видите.
Е то Фуджи Електрик е истинската фирма,ами ми омръзна да обяснявам на колеги и приятели,защото мислят,че са пре...и.
Кажете нещо за компресорите на Hitachi...
Наздраве
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Viking кога ти свършва смята с идеята да си задам въпроса отново без да се размива от твоя спам? Нямам нищо против теб, обаче твоето присъствие в темата рязко намалява шанса някой компетентен да види питането ми и да получа компетентен отговор. Предварително ти благодаря за разбирането.
Твоя Хитак е в топ десет на Европа.
Дават го икономичен.
Даже и при мощните модели също са в десятката.
Това е за Гената.
- - - - - - - - - -
Цитат:
bobivg
Viking кога ти свършва смята с идеята да си задам въпроса отново без да се размива от твоя спам? Нямам нищо против теб, обаче твоето присъствие в темата рязко намалява шанса някой компетентен да види питането ми и да получа компетентен отговор. Предварително ти благодаря за разбирането.
Смяна днес нямам.
Колеги ти предложиха добри машини.
Ако търсиш дявола да е... във въздуха не си познал!
- - - - - - - - - -
Цитат:
avast3
Познавам марката Daikin по-скоро с хидравлични агрегати, монтирани на машини на водещ японски производител на промишлено оборудване, отколкото като производител на климатична техника. По твоята логика, оставам с мисълта, че някой плаща името Daikin да се поставя на хидравлика, щото Daikin=климатик :)
И Дайкин ползват други компресори,особено за чилъри,но това не важното в момента!
Щом ще е само за охлаждане и 7-ца ще ти свърши работа.. ориентирай се например Mitsubishi Heavy 20ZS-S, че фуджака малко повече вее вътрешното тяло и лятото не е супер приятно.
Цитат:
bobivg
Добре, а каква ще е ползата от този хиперинвертор при положение, че го искам само за охлаждане и няма да бачка повече от 2 седмици на година?
Иначе реално, ако седна да си сметна товара на помещението и 9* ще ми стигне, но не виждам каква ще е ползата от това.
И още един въпрос ми изникна. Между различните серии има ли разлика в надеждността на машините от гледна точка на очаквани повреди?
LLC, LMCА и LTC
Може ли да се каже, че едната серия по често аварира от другата? Въпроса не е конкретно само към теб насочен.
"Смяна днес нямам"
На питането ми за 12 ми казаха да си взема 9!!!
На питане ми дали при различните серии мога да очаквам различна надеждност и евентуално повече проблеми все още никой не е отговорил!!!
Ама ти продължавай с ползотворната си дейност и клишета.
Цитат:
bobivg
"Смяна днес нямам"
На питане ми дали при различните серии мога да очаквам различна надеждност и евентуално повече проблеми все още никой не е отговорил!!!
Ами също можеш и 35FTXB да вземете щом охлаждането ви е приоритет.За отопление има кусури но за хладно е идеален и почти без пари.
Цитат:
bobivg
"Смяна днес нямам"
Относно надежноста при фуджижу дженерал няма разлика между ниския клас и високия тоест и ллцц ще работи надеждно както и лт. Разликата е в материала например на пласмасата и естественно хардуера.
... и да не забравяме, основна разлика има и в комфорта.
Velev къде се изгуби напоследък?
Цитат:
Genadi80
Velev къде се изгуби напоследък?
Бачкаме а и не ми е интересно да пиша понеже не срещам разбиране. А ти ще се пропиеш с това наздраве на всеки пост.