От известно време се оглеждам кого да извикам за разни манипулации по някои от климатиците ми. Търся съвестен човек, който да не реже глави за дреболии.
Повечето ми машини вече не са в гаранция, а на два от тях имам съмнения, че им липсва част от фреона и вече на няколко места ме отсвирват, като
ида да питам дали могат да дойдат, да съберат фреона със станция, съответно да се види дали липсва и колко липсва, да направят нови конуси на двете тръби към външното тяло и да го напълнят
наново с точното количество с везна. Всеки казва - "Ами ние работим само с климатици, които ние сме монтирали" и дотам."
Този, който ми е монтирал двата климатика, които искам да се проверят, пък няма станция за събиране....Каза ми "Ами, ако си сигурен, че нещо се бъзикат, можем да изхвърлим фреона, който е вътре, в атмосферата и да напълним наново, ама не ми се иска"....
Само, че този фреон е скъп и става дума за някакви 150-200гр. липсащи от 1350 общо на машина.... Т.е. да се изхвърлят над 2кг фреон ей така само, защото няма станция. Аз го питах "Е след като се занимаваш с това, как може да нямаш станция?" "Еми досега не ми се е налагало да имам"....
Ами наложи се....
Ще се радвам да споделите чии услуги ползвате и дали сте доволни.