Вие, сам си отговаряте!
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk
Едната стая 20кв. Другата 11кв
Мързи ви да отговорите на няколко въпроса, а очаквате някой да отдели от времето си за да ви даде адекватен(?) съвет.
Значи си за 7-ца и 9-ка, казвам го от опит. Аз имам решение, така че не ми е проблем. В момента в едната стая която ми е за 9-ка имам 12-ка, а другата която ми е за 7-ца имам 9-ка. Въпроса е че в момента ми трябва точно тази конфигурация. Ама ти, ако няма да им сменяш местата си вземи междинен клас 7-ца и междинен клас 9-ка. Защото този бюджет е за базовите модели.
Не ме мързи. Не видях за кубатурата. Но е почти стандарт за апартамент. Партерен, без пряка слънчева светлина(студен). Хол 20кв- 56 куб.метра и спалня 11кв- 30куб.метра. доста изчетох. Някъде пишат ,че тежестта на външмото тяло има значение (малко ми е странно,но гледам че fuji llcc е 26кг а LGто е 23кг и наистина разликата е към llcc-то в пъти от преките ми наблюдения)
Без отопление под нас (мазета) ,без лъч светлина. Пада под 10 градуса
"За оъопление -Партерен, без пряка слънчева светлина(студен). Хол 20кв- 56 куб.метра и спалня 11кв- 30куб.метра. "
Ориентирал съм се към fuji llcc (26кг) или GREE GWH12ACC (31кг външно тяло) или новите модели на fuji
ASHA12KLWA 22кг ???) Но за новите модели съм малко песимист ???
Благодаря за насоките! Гледам, че повечето от изброените са 12-13-ци, значи и по-малки машини ще са достатъчни. Още по-добре. Засега съм се ориентирал към Тошибата (одобрена и от женския фактор, защото била красива и нямало да пожълтее )
Разбирам много добре ситуацията с чуденето. Успех и от мен.
За колко време ви пада от затоплена стая до 10 13 градуса зимата