Конвектора може да го пускаш само нощем, иначе на отворена врата колкото стопли
машината в хола - толкова.
Тя ще си темперира жилището като основна.Разликата в температурата в спалнята ще се
догонва на “нощна” от конвектора.
Конвектора може да го пускаш само нощем, иначе на отворена врата колкото стопли
машината в хола - толкова.
Тя ще си темперира жилището като основна.Разликата в температурата в спалнята ще се
догонва на “нощна” от конвектора.
Този пост е редактиран от ccankov73; 21-05-19 в 02:05.
Тук трябва задължително оглед на място от специалист преди всичко. Ситуацията е сложничка. Имаме около 90м3 в студена неизолирана сграда - не мисля, че и 18ка ще се справи с това, особено в помещение с височина 5м. Не е ясно това емпоре дали е отворено към други части от къщата на горно ниво.
Този пост е редактиран от tony34al; 21-05-19 в 09:29.
Апартамент на първи жилищен етаж, под двете предни стаи е магазин, а под кухня, спалня и баня са мази.
Височина 2.60 метра.
Блока е без изолация.
Дограма с троен стъклопакет с К стъкло, и профил 7,6 см.
Изложение на стаите юг/запад.
Ще се обитава от четири човека, целогодишно.
Очаквам температурата зимата от 23-24 градуса.
Искам супер тихи и икономични клими.
4 броя за всяка една стая.
14, 22, 16 и 8 Квадрата съответно.
Машината за всекидневната трябва да е супер - 22 квадрата.
Моля без изгъзици по 4 бона.
Искам фирма дето да ми изпълни всичко качествено, а не да си набута наличния склад. Велико Търново.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от vvasilev2000; 22-05-19 в 22:49.
vvasilev2000, не искам да бъда "врачка", но така представена информация, директно праща това което сте написали в забвение...Прочетете какво сте написали и отново помислете как да представите информацията. Надявам се да ме разбирате.
Какво да добавя още като информация?
Мисля, че единствено липсва бюджет?
Възможно ли е за малките стаи да се влезе в сумата от 1800 лева с монтаж, а примерно за всекидневната около 2200?
Описание има на квадратура, дограма, изложение... кое липсва?
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
По принцип е възможно...Друг е въпроса, какви са Вашите изисквания, освен тишина и икономия. Три броя SRK20ZS-W~SRC20ZS-W Premium и един SRK35ZS-W~SRC35ZS-W Premium и сте във "филма"...
Населеното място е също за предпочитане да се каже.
Дам наистина.. простете не съм си изпил кафето все още.
Важно е да Ви бъдат монтирани качествено....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте.Търся евтин климатик и попаднах на тези Star-Light в е-маг моля някой ако има отзиви за тях да даде съвет.Че са китайци е ясно,но стават ли като техника?Основно ме интересуват деветките.
Коментарите за Старлайт в Емаг са само положителни (в ревютата в сайта на самите емаг).
Ако ще го използвате само за охлаждане няма да имате проблеми.
Ако е за отопление е добре да е преоразмерен, т.е. например въпросната девятка да се монтира в стая 10-15 квадрата.
Със сигурност са произведени от някоя от големите известни китайски производители : Грее, Мидея, Аукс или Чиго.
Дистанционното прилича на Мидея.