Ако твърдо си решил да сменяш машината и търсиш тишина,може да погледнеш ME AP серията,аз преди да взема второто хеви се бях надъхал за нея.
Ако твърдо си решил да сменяш машината и търсиш тишина,може да погледнеш ME AP серията,аз преди да взема второто хеви се бях надъхал за нея.
[QUOTE=rosswen;910987]Ама не пробвате ли машината, с монтажниците, след като я монтират?? Тествайте, ръчкайте, докато са там![/QUOTE
...тества се , но трябва опит и въпреки това фактори много: първи климатик, фонов шум през деня, възрастни хора,субективни фактори,демек нещо недоръчкано и айде стаята омагьосана...
Пробвам но за кратко, следващият път ще я тествам минимум 30 мин. може и 1 час да се види дали има или няма проблем!
- - - - - - - - - -
[QUOTE=teon;910990]Това е в кръга на шегата, но не ми върви на климатици в спалнята, другият път ще тествам 1 час всичко, за каквото се сетя!
Здравейте , моля да ми препоръчате климатик .
1.Апартамент / София
2. oxлaждaнe и отопление
3. 20кв. / 50 куб.
ПВЦ дограма двоен стъклопакет
изложение - изток / 12 етаж / спалня / 5см вътрешна изолация- вата - само стени .
Бюджет 1100лв с монтаж
Благодаря предварително .
MIdea, Gree, CH, в този бюджет.
Или К2У (климатик втора употреба).
Ако вдигнете малко бюджета - около 1250, най-близо би бил Fujitsu ASHG12LLCC... внимавайте с фирмата, от която взимате машината, и която ще монтира.
Може да се поразчетете във форума, или поне в темата. В общи линии в този бюджет... нищо... Малко е "с трици да се ловят маймуни" работата.
Аз лично, каквото и да купувам, гледам да съм максимално информиран, така че бих ви посъветвал да отделите няколко часа и да попрочетете малко из форума. И пак наблягам, внимавайте с фирмата и с монтажа!
А на LLCC и тези пари са му много. Всъщност цената е добра...... за леко или не толкова леко глухи хора.
Kaто мислите че са му много парите предложете по добра алтернатива.Човека ясно и точно го е написал - до 1100 с монтажа и точка.Винаги в такива случаи препоръките са да се "понапъне" още малко за да си купи нещо "по така"...но човека преди да напише цената която е готов да заплати, най често добре е осмислил необходимостта, както и целесъобразността на уреда например спрямо интериора а и финансовите си възможности.А и въпроса опира не винаги до възможности.Много пъти става дума и за хармония в дизайна.Не вярвам на някой да му хареше как стои например на Рафи Нокрията от 4к на фона на стария соц фурнир в някоя бюджетна панелка с уморени на вид фотьойли и диванче с объсана дамаска.
Този пост е редактиран от ponyasd; 17-01-19 в 22:54.
За 1100 лв. с включен монтаж, е повече от ясно, че потребителя трябва да направи "една камара" компромиси. И пак не е сигурно, дали това което ще закупи, ще върши работата за която е купен и какъв комфорт ще доставя...евентуално. Мислете трезво...Има една приказка за дявола и въздуха...ами няма как да стане.
@ aleksandars, живея в умиращ средностатистически български град.3/4 от целокупната бг.популация обитава подобен род населени места.Като тръгна по улиците до къде ми око види и поглед стигне, де що е климатик братле все е до 1000 лева.Като пандемия са разни неота,грита, сангове,мидеи,деута,технополиски ЕлДжита low budget , евтини финлукси с безплатен монтаж от Зората и т.н в тоя ред на мисли.Хората си карат петилетки с тях.И са оцелели ..Въпросът тук е следният - някой пита за съвет : кое е the best до 1000 кинта ! А не до 1500. Или до 4000.С много пари в джоба е лесно.Но не всички ги имат.
Взимай ллцц машината топли и е надеждна продаваме много такива.
Няма Бест за 1000лв. с монтажа. Всичките са еднакви. 2-3 модела са. Да взима най-евтиния при проблем с парите. Все едно да пита кое е по-добро Запорожец или Трабант (някои по-млади може и да не разберат сравнението).
На Велев предложението е може би една идея открояващо се.