Не позна, първите бяха Мега Електроникс, а вторите Булгаз, определено не е от монтажа, големи боклуци са MHI. Имам 3 MHI 25ZS-S и трите тракат вътрешните тела и никой не може да разбере какво им е, явно са си такива, пък и цената е доста завишена. Баща ми си купи Fujitsu - ASYG 12 LМCE по тих е от моя и не трака въобще турбина, работи много добре, така че колко то и да ми ги хвалите, не подвеждайте хората. Нали знаеш поговорката:не питай старило питай патило.
Този пост е редактиран от tuparlak; 15-01-19 в 16:40.
Като гледам, 95% от пишещите, споделят, че климатикът е много тих и топлещ. Моите впечатления са същите- майка ми е с такъв. Разбирам, че Ви е яд, но не е обективно. Ако се зачетете из всички теми, има много модели от различни марки, на които се случва да им тракат турбините или да се износят лагерите. В крайна сметка, да си взима кой, каквото иска. Обръщат се хората за предложения. Дават им се такива и така. Никой, никого не кара насила, пък камоли да го подвежда.
Този пост е редактиран от rosswen; 15-01-19 в 17:20.
Хаха човек ти ме уби,да не си си сложил някакви реплики.Аз имам два и двата са адски тихи и спя без проблем на тях.
Колега видно е че имаш проблем,това не е нормалната работа на машината.Препоръчвам ти да си търсиш правата докрай и по малко се ядосвай.
И аз се присъединявам към мнението, че не е нормален този начин на работа. Щом трака има проблем. Щом има проблем трябва гаранционно да се отстрани. Викайте фирмата да си мисли от какво е. Не сте длъжни да търпите!
Мой познат си сложи подов 25+2бр. ZS-S -20+25 и не е бил по доволен от отоплението си до момента! Няма проблем с тракания.
Странно е обаче на такава база да заклеймява човек каквато и да е техника с думите "MHI не става". То и за мен Мерцедес не става ама ....