В Пловдив има достатъчно хора, които им разбират на тия клими.
Машината не е лоша и си струва да се оправи (в случай, че изобщо има проблем).
В Пловдив има достатъчно хора, които им разбират на тия клими.
Машината не е лоша и си струва да се оправи (в случай, че изобщо има проблем).
Така го заварих от предишния собственик.
- - - - - - - - - -
Няма проблем миналата година в началото на зимния сезон извиках фирма, която направи профилактика.
Идеята ми е такава, ако си взема нова машинка да е по-икономична и да се спрява по-добре в по големите студове!
Ами малък е. По сервизно Японците му дават 17м2 за масивни помещения от Европейски тип с южно изложение. и 11м2 за бараки Японски тип. Нищо, че е с висок максимум.
Може и да има някакъв проблем машината. Както ви посъветва Касап проверете го за повреда. С профилактика птоблем не се изчиства.
Ако не стане вдигнете бюджета с 200лв. и си сложете LTCА за да усетите топлината.
Или аналог на вашия МЕ FH. Мисля, че са в някаква промоция в момента.
Здравейте. Бърз въпрос, какво мислите за Gree GWH18UB-K3DNA4F U-CROWN за помещение 40 квадрата/2.6 височина.
ME FH25, дали ще дойде голям за 11-12 кв.м. стая изолирана, южна в нова кооперация?
Аз съм с Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZS-W~SRC35ZS-W Premium и съм много доволен! Въпрос на избор
Значи и yanko78 може да остане доволен.
Да пробва и да сподели.
Може ида остане, ако никога досега не е усещал комфорт от климатизатор. Бих се съгласил донякъде, ако става въпрос само за охлаждане на споменатото помещение.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk