Rafailiev, какво е изтрито? Беше писал за твоята профилактика, но не съм трил нищо. Не съм само аз модератор в този форум! Омръзнаха ми разни подмятания....за щяло и нещяло.
@Радо Смилков, фуджаците са всичко друго, но не и най-добрия избор за спалня.Дори като марка не е в топ3 за спалня.На пенсионерите вкъщи и тъщата съм сложил 09KM и 09LUC на тях не им пречи, но те са в третата възраст.
"Папат" евтините грита, които са около 1000 лв, пък и да "папат" колко да "папат"
Короната и Амбър и те ли папат?
Този пост е редактиран от Sir John; 06-01-19 в 21:33.
Уважаеми сър, или Ванка, ако никът е свързан с името (тогава и ЧИД с леко предварение от няколко часа), та за Амбър 9 говоря, писъл съм тук-там. За Короната не споря, бях 2 часа на метър под 12kgta, доста тих ми се стори, но и за това не споря, ти си профито, аз съм само скромен юзър... Туй от вчера, 10 мин до 22 С, после офф 15 мин. (с вкл. Ifeel):
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Еми модератор е,да трие,глупости ли да четем,даже много е търпелив
avast3, факта, че аз чета форума най-много от други модератори, не означава, че върху мен трябва да има насочено негативно влияние от другите потребители. На който не му харесва, да хваща пътя. Форума си има правила и е добре всички които пишат да са запознати с тях. Няма ден, в който да няма сърдити, мрънкащи и недоволни от тоя че написал нещо, от онзи че му бил изтрит поста, от друг че му плюели по кошницата и т.н.
Смилков благодаря.
По същество, и аз работя в компанията на фуджак, но изключено да заспя под него.И не е като да съм разглезен, Миланов му бучи ZS-S-а аз рядко чувам моя.Виж Амбър9 в по-маратонски пробег, струва ми се по тази консумация, че наваксва.
"...Миланов му бучи ZS-S..."
25ZM-S имам, предният модел. Вече on/off му е разреден до прилични интервали. Няма го вече 10мин работи 5мин почива, т.е. вече не "бучи".
П.П.
Не е по темата, за което се извинявам, но исках да уточня нещата.
Aleksandars, аз не чета много, но чета внимателно, а и бобът помага.
Приятели,не се сърдете на модераторите.Тук те са злато ! Ако знате в едни други подобни форуми кви комплексирани цербери има, пристрастни, злобни и мерещи с двоен аршин което е най обидното.
Здравейте,
Трябва ми климатик за 22-25кв.м. хол с бокс с външна изолация отдолу не живее никой.
В Пловдив основно ще се използва за отопление
за сега съм се спрял на :
gree GWH12ACC Fairy Wifi
Daikin FTXB35 C
Кое бихте ми препоръчали ?
Не разполагам с голям бюджет максимум 1200лв
1. За ĸaĸъв вид помещение ще се ползва ĸлимaтизaтopa:
Апартамент
2. За охлаждане, за отопление или и за двете (цяло сезонно ползване - oxлaждaнe и отопление) ще се пoлзвa ĸлимaтизaтopa?
Главно за охлаждане, но и за отопление в междинните сезони. За пръв път ще съм ползвател на ТЕЦ та искам и да се подсигуря и за отопление, ако не остана доволен.
3. Kaĸвa e:
· 34кв, 90куб
· ПВЦ дограма нова с 2 или 3 стъклопакет - 4 сезона. Терасата също е с ПВЦ дограма.
·2 прозореца около 9кв общо. Терасата е с 5кв
· изложение нa пoмeщeниeтo: Юг/Югозапад
· 13 последен етаж, но под тавани
· Холо кухня
4. София
5. Кaĸвa e жeлaнaтa тeмпepaтypa зa пoддъpжaнe лятo/зимa? Лято под 25 зима над 18
6. Вътрешна изолация с фибран на хола само, мисля е 2-3см има такава и на терасата.
7. Пълно кухненско обзавеждане + ТВ и настолен топлещ компютър
8. Бюджет около 2к
9. Сxeмa нa пoмeщeниeтo - червената линия е отвор между двете помещения като за прозорец. Поставил съм и къде предпочитам да е климатика.
Най-вече ми трябва и препоръка за фирма за качествен монтаж.