Както се казва питащия има алтернатива. Да избира между чести дофрости или постоянен он/офф. Това вече е въпрос на личен избор, за толкова пари толкова
Както се казва питащия има алтернатива. Да избира между чести дофрости или постоянен он/офф. Това вече е въпрос на личен избор, за толкова пари толкова
Не! Мисля, че трябва да почете повече от форума, а защо не и от другаде и сам да направи информиран избор. Но обикалянето по магазините, без предварителна подготовка е пълна загуба на време и гарантирано набутване. Честно казано ТО на търговеца мен не ме интересува. Интересува ме това, което съм решил да взема да е на цена, която съм готов да платя!
Аз пък съм безкрайно благодарен, че го има този форум, за да добиеш безпристрастна представа за много неща и в много отношения. Последното място, от което горещо не препоръчвам да се информираме горкитите ние-потребителите, е магазин за климатици. Наслушах се и се нагледах наскоро с малки изключения. Всеки гледа да те убеди, че е най-знаещ и разбиращ и ако се направиш на луд, че хал-хабер си нямаш, се опитват и да ти пробутат какво ли не, без дори да си правят труда да те предупредят за важни особености, че даже и да те предпазят от заблуди. Направих се на луд веднъж, че уж хал-хабер си нямам, един пич откровено си се опитваше да ми пробута най-нискобюджетен куц модел от една марка със застояла мостра, изкарвайки я върхът на сладоледа, че и голяма зарибяваща отстъпка ми предложи, само и само да се отърве. Бих отишъл в магазина, за да ги видя на живо, ако вече съм на кантар в избора си. Понякога и дизайнът дори дава един плюс. Добре че е точно този форум, за да се ориентираме и научим много полезни неща малко по-правилно, че поне, ако не съобразим нещо, да е 5-10% най-много (все нещо ще пропуснеш, ако не си с огромен опит). За което огромно благодаря на хора като Вас, necata 2.
Малеееее.Който слуша и си пие млякото редовно, може да му разреша да направи профилактика на12 годишния ми III серия, да види свестен климатик.Като чета последните години, имам чувството, че моите дъртаци III и ЛДС са последните читави машини на света.
Здравейте , нов съм и случайно попаднах на този форум. Та имам едно питане. Ще слагам климатик в малката си спалня и вариантите са 2.
1. Климатика да е над спалнята и ще духа срещу тв-то не знам дали ще има проблем с това
2. Климатика да духа срещу спалнята
бях се спрял на 2рия вариант но прочетох на места , че по удачния вариант е да не духа срещу спалнята ми и мисля, да го сложа над леглото.
Какво мислите Вие?
Поздрави : )
Ами, да, явно ще е над главата ми, другия вариант да духа срещу мен ( спалнята ми ) май ще отпадне.
Да попитам, ще пречи ли на телевизора ако духа срещу него?
Недко, не знам какви Тошиби имаш, но точно над тази марка имам най-голямо наблюдение, с най-много монтирани машини и вкъщи имам, и на колегата всичките са Daiseikai. Та както пише Иван, тази мека зима не съм видял дефрост или побеляла пита. В тежки зими прави изключително малко дефрости. Но всеки си има мнение, аз уважавам твоето, но явно имаш други Тошиби. Тошиба да дефрсотва по часовник не съм виждал до сега.
Точно Тошиба с постоянен on/off има само един потребител, но неговата е с тунинг и е специална.
Този пост е редактиран от Mega; 02-05-19 в 23:24.