Страница 69 от 205 ПърваПърва ... 1959676869707179119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 3064
Like Tree2251Одобрявам

Избор на климатик '2019

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Избор на климатик '2019

Както се казва питащия има алтернатива. Да избира между чести дофрости или постоянен он/офф. Това вече е въпрос на личен избор, за толкова пари толкова

2.  

3. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    Spst ,А ти мислиш ли че трябва от форума да си купи климатик?Пловдив е голям,магазини много,да пита.Мислиш ли че тук не ти предлагат това от което се печели най-много?Не сте на ясно от коя марка има най-много ТО,но и не е ваша работа.
    Мега ,каня те лично зимата да ми дойдеш на гости хем ще се запознаем, ще си избереш на коя от моите Тошиби да преспиш и ако искаш на сутрината ще ги рзпарчосаме на части за инспекция.Спирам,важното е да сме живи и здрави!
    Недко, аз мойта Тошиба, тази зима не я хванах да дефроства. [emoji39] Сигурно постоянно съм отсъствал. [emoji16][emoji16]
    На LN-а му чувам , сензора като се върти, много ми е остър слуха. [emoji2]

Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
    necata2, Mega, SPSt и 1 други харесват това.

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Както се казва питащия има алтернатива. Да избира между чести дофрости или постоянен он/офф.
    Що бе... и "къщички" може. Алтернатива винаги има.
    edi1 и Aleksandars харесват това.

5. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Spst ,А ти мислиш ли че трябва от форума да си купи климатик?Пловдив е голям,магазини много,да пита.Мислиш ли че тук не ти предлагат това от което се печели най-много?Не сте на ясно от коя марка има най-много ТО,но и не е ваша работа.
    Не! Мисля, че трябва да почете повече от форума, а защо не и от другаде и сам да направи информиран избор. Но обикалянето по магазините, без предварителна подготовка е пълна загуба на време и гарантирано набутване. Честно казано ТО на търговеца мен не ме интересува. Интересува ме това, което съм решил да взема да е на цена, която съм готов да платя!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Русе

Аз пък съм безкрайно благодарен, че го има този форум, за да добиеш безпристрастна представа за много неща и в много отношения. Последното място, от което горещо не препоръчвам да се информираме горкитите ние-потребителите, е магазин за климатици. Наслушах се и се нагледах наскоро с малки изключения. Всеки гледа да те убеди, че е най-знаещ и разбиращ и ако се направиш на луд, че хал-хабер си нямаш, се опитват и да ти пробутат какво ли не, без дори да си правят труда да те предупредят за важни особености, че даже и да те предпазят от заблуди. Направих се на луд веднъж, че уж хал-хабер си нямам, един пич откровено си се опитваше да ми пробута най-нискобюджетен куц модел от една марка със застояла мостра, изкарвайки я върхът на сладоледа, че и голяма зарибяваща отстъпка ми предложи, само и само да се отърве. Бих отишъл в магазина, за да ги видя на живо, ако вече съм на кантар в избора си. Понякога и дизайнът дори дава един плюс. Добре че е точно този форум, за да се ориентираме и научим много полезни неща малко по-правилно, че поне, ако не съобразим нещо, да е 5-10% най-много (все нещо ще пропуснеш, ако не си с огромен опит). За което огромно благодаря на хора като Вас, necata 2.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от ivan74 Виж публикацията
    Недко, аз мойта Тошиба, тази зима не я хванах да дефроства. [emoji39] Сигурно постоянно съм отсъствал. [emoji16][emoji16]
    На LN-а му чувам , сензора като се върти, много ми е остър слуха. [emoji2]

Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
    Ванка,ми то от Бритоса сигурно си ги пропуснал .Сензора едва ли е по-шумен от на другия клапите.
    Mega, ivan74 и Rafailiev харесват това.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Малеееее.Който слуша и си пие млякото редовно, може да му разреша да направи профилактика на12 годишния ми III серия, да види свестен климатик.Като чета последните години, имам чувството, че моите дъртаци III и ЛДС са последните читави машини на света.
    Kasap одобрява това.

10. Тук е от
    May 2019

Здравейте , нов съм и случайно попаднах на този форум. Та имам едно питане. Ще слагам климатик в малката си спалня и вариантите са 2.

1. Климатика да е над спалнята и ще духа срещу тв-то не знам дали ще има проблем с това
    2. Климатика да духа срещу спалнята

бях се спрял на 2рия вариант но прочетох на места , че по удачния вариант е да не духа срещу спалнята ми и мисля, да го сложа над леглото.

Какво мислите Вие?

Поздрави : )

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Над главата ти да е, ако няма друго място.
    rosswen одобрява това.

12. Тук е от
    May 2019

Ами, да, явно ще е над главата ми, другия вариант да духа срещу мен ( спалнята ми ) май ще отпадне.

Да попитам, ще пречи ли на телевизора ако духа срещу него?

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от toshibata Виж публикацията
    Да попитам, ще пречи ли на телевизора ако духа срещу него?
    Зависи от модела на климатика - някои духат толкова яко, че може да и го люлеят...

14.  

15. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Те щото Тошибите хич пък не дефростват.В къщи имам две(от по-хубавите) и единин в офиса на фирмата.А е станало под нулата и ги почват даже по часовник.

Недко, не знам какви Тошиби имаш, но точно над тази марка имам най-голямо наблюдение, с най-много монтирани машини и вкъщи имам, и на колегата всичките са Daiseikai. Та както пише Иван, тази мека зима не съм видял дефрост или побеляла пита. В тежки зими прави изключително малко дефрости. Но всеки си има мнение, аз уважавам твоето, но явно имаш други Тошиби. Тошиба да дефрсотва по часовник не съм виждал до сега.

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Както се казва питащия има алтернатива. Да избира между чести дофрости или постоянен он/офф. Това вече е въпрос на личен избор, за толкова пари толкова

Точно Тошиба с постоянен on/off има само един потребител, но неговата е с тунинг и е специална.
    Този пост е редактиран от Mega; 02-05-19 в 23:24.
    Kasap, SPSt и rosswen харесват това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Като ми дойдеш на гости ще ги видиш
    Mega одобрява това.

18. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Като ми дойдеш на гости ще ги видиш

Трябва да е зима и да нося вино и суджуци.
    necata2, ivan74 и Genadi80 харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 02-01-19, 10:26
  2. избор на климатик
    От mokata7 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1
    Последно: 24-08-17, 23:14
  3. Избор на климатик
    От Bupyca във форум Други марки климатици
    Отговори: 0
    Последно: 07-08-17, 15:19
  4. избор на климатик
    От Hristomila Staneva във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1
    Последно: 31-10-15, 00:05
  5. Избор на климатик
    От leo34 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 29
    Последно: 12-11-14, 21:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе