Този пост е редактиран от corsairman01; 21-01-19 в 15:30.
Здравейте. Имам нужда от съвет за климатик - помещението е 22м2 около 60м3, първи етаж, едната стена е външна, отдолу са мазета. има изолация 10см по стените стиропор, и дограма, терасата е остъклена. В гр. Самоков е, климатика ще се използва основно за отопление. Искам да топли сериозно, да достига градуси от поне 22-23 и то в голямите студове. Ограничение в парите нямам, но би ми си искало да е по евтино разбира се.
Искаше ми се нокриа, но вече до колкото знам не ги произвеждат.
Спрял съм се на следните модели горе долу
митсубиши SRK35ZSX
LG H12AL
fujitsu ASHG12KGTA
mitsubishi MSZ-Fh35VE
fuji electric RSG12KGTA
LG H12AP-NSM Athena=
Гледах и нокрия х, но чак толкова пари не ми се дават, ако освен не оторлявам почти целият апартамент с него. Целият е близо 100м2.
Моля препоръчайте и сайт или човек или фирма, които ще ми го продадат на добра цена, с добър монтаж и последващо добро гаранционно обслужване.
Здравко, разгледай подовите модели на Митсубиши, Фуджи/тсу, Тошиба и Дайкин.
35ца или 12ска.
zdravko_dimitrov1986, в гр. Самоков, предвид климата, много добре пасва General 12LT - Nordic. Извън това: MHI SRK35ZSX, Toshiba Daiseikai 9.
А Има ли някакъв наследник на прословутата нокриа. Не искам да прави чести дефрости, не ме вълнува и колко е шумна, но би ми се искало да прави адска жега. В момента съм с едни елджита от техномаркет бяха на промоция преди няколко години, но са нисък клас и искам един хубав климатик който да прави африка.
Мислих и за подов, мога да му осигуря необходимите 2м без препядствия, но за това попитах да препоръчате магазин или човек, който да дойде на място, да погледне, да обсъдим и да си закупя от него, с монтаж с гаранционно обслужване.
Наследника на прословутата Nocria, пак е прословутата Nocria, но новата. Подобна машина е General 18 LFC, но с по-семпло вътрешно тяло.
Здравейте колеги,нужен ми е климатизатор за отопление за спалня 14кв.м с две външни стени,панел без изолация(за сега),като изискването е комфортна работа и ТИШИНА.
Главното ми колебание между MHI 20ZSX-S и 20ZS-S
имa ли няĸoи oт Bac ĸoлeги,ĸoитo дa ca нaяcнo c paзлиĸитe в paбoтaтa нa тeзи двa ĸлимaтизaтopa?
Зacлyжaвa ли cи paзлиĸaтa пo-cĸъпият?
Oпpeдeлeнo фaвopит ми e тoй,нo пoняĸoгa пo eвтинoтo нe oзнaчaвa пo-лoшo,имaйĸи в пpeдвид пoлoжитeлнитe мнeния зa втopият oт тяx.
Знaм чe 2 Бoнa зa 7цa cи e цифpa,нo нeĸa имaщитe гo и ĸoмпeтeнтни тyĸ ce изĸaжaт.
Πoздpaви
Велев, казвам какво влиза в бюджета при така зададените параметри...И съм недоволен не от машината по принцип, а от консумацията й, като допускам, че може и в моята къща да е проблемът, или в конкретната бройка, знам ли...
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
То какво да кажеш все пак сам си я избрал "бомба" е машината все пак.
Това докато не гръмне конкретно моята, не го знаем... :D Така е, сам си я избрах, дали съжалявам, че не намерих още някой лев за едно kgta? Съжалявам, обаче гледам, на твоя сайт също още седят творенията на госпожа Донг... та не разбирам точно шегата каква е в поста ти, нито пък заяждането...
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk