Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Пиковете ги има и при други външни температури. Развърта на около 40-45 минути и винаги до 30Hz (по часовник) в рамките на по-малко от минута се връща на преходните. Прави го с някаква, но не знам каква е. Предполагам заради маслото, но си признавам, че е чисто гадаене.
Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
На 30мин точно ги виждам аз, като цикъл някакъв. Не съм виждал нещо подобно на други 3 климатика.
Стайна 23,5° ; външната 14°. Ако пусна дайсейкая със задание 23° до колко ще се развърти?
2,5 часа On-Off на 500W и след това сваля на 240W. Не го ли разбра за толкова години?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Така са тези дето мерят обем, моят не мери, а направо приема, че обема клони към безкрайност и излита.:)
Да ти имам цепеницата чепата! Я я смени с едно Трео от средн клас, та да мирясаш [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Айде и аз закачих ватметъра не можа да ме подмине идеята да проверя колко ще ми е потреблението за едно стайче...
Кажи сега, какъв е климатика, какво е стайчето и какво показва ватметъра
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Понеже подписа ми е разноцветен както виждате 12лмца на фуджи стайчето няма да го коментирам, че направо ще ме биете, че има такава "шумна" машина там, но топленето е много относително подпомага и отоплянето на голямо антре пък нямаше къде да се сложи климатика и та така просто е сложен ватметъра а климатика е он офф поне до 5 градуса +
Когато паднат градусите ще споделиш как е лмца-то
Аз съм сигурен, че няма да ме предадът в "студовете" колкото и да са хилави в Хисаря все пак на 75 процента ще трябва да се разчита на тях
Разбира се, че няма да те предадат. Това са доказали се климатици, а и климата в Хисаря даже няма да се затруднят.
Моля, да се придържате към темата!
По темата, външна 10гр. вътрешна 23гр. 35zs-w и 20zs-w при отворени врати заедно отопляват 45 кв.м. обща консумация 400-410w, 35-та се е кротнала на 190w, а 20-та на 210-220w. И на двата 3-та степен на вента.
Имам едно по общо питане, понеже четох за пикове на консумация.Колко може да достигне консумацията(или по скоро натоварването в kW) при пуск на една машина 18 000 BTU.Решил съм да си взема един инверторен генератор за вилата, за когато прекъснат тока зимата и се чудя каква мощност .Алтернативно отопление е невъзможно.