Дали има вибрации по стените?
А това са елитните кошери!
stock-photo-wall-with-many-air-conditioners-china-105651848.jpg
Здравейте .
Да се похваля и аз със некоя и друга снимка от монтажа на климатика Климатик Fujitsu ASYG09LMCA/AOYG09LMCA 2013 . Излезе ми на 1399лв с монтажа с 5м тръбен път и монтаж на 2 етапа . Като цяло съм доволен от монтажа - направиха си вакуумиране и тест за плътност на системата, приблизително около 20мин. И все пак с радост бих чул мнението на спецовете
Този пост е редактиран от mirandi; 14-09-13 в 21:42.
Честито и да ти служи дълго. Какво да кажем колегите са си свършили чудесно работата.
Честито и безаварийно ползване.
Толкова малко външното, че даже лепенката не могат си залепят хората както трябва
Ето една красота от Атаро клима Snap 2013-09-15 at 15.21.24.jpg
Ще видим след неколко месеца , но си мисля че в 12м2 и при изолациите които имам направени нема къде да иде :
-Спалня 11,8м2 / 30м3 - една външна стена (север) изолирана с КНАУФ каменна изолация 50мм + паропропустно фолио с алуминиево покритие(Ондутис AL 90) + гипсокартонова дъска , втора стена (изток) с ПВЦ дограма 6камерна КМГ и стъклопакет 32мм -4 сезона като частите от стената която остава около дограмата са изпълнени като външната стена ,граничеща с остъклена тераса със същата дограма и стъклопакет, таван - гипсокартон с височина 2,50м също е изолиран с КНАУФ 100мм и паропропустно алуминиево фолио Ондутис AL 90 . Вътрешните стени са изпълнени с Ригитерм 33мм а стените на терасата с Ригитерм 63мм . На пода е положен трислоен паркет 15мм.
Даже си мисля че можех да сложа 07ЛМЦ ама като са на една и съща цена нема смисъл
- - - - - - - - - -
Благодаря , дано да е безаварийно , то тялото наистина че е компактно , ама и на фирмата лепенката им е бая голема горе долу 25см х 35см . Много неми се щеше да я слагат ама нейсе - това да му е кусура
- - - - - - - - - -
Благодаря , и на мен като че ли така ми се струва
Аз мисля, че е коректно преди да си лепят лепенките да искат твоето съгласие? Все пак машината е твоя и си я платил а не ти е подарена. Има едни други такива хубавци, дето лепят и на машини с които нямат нищо общо.
Това с лепенките е много грозно . Навремето когато започнах имах и аз А4 формат. Тук в Плевен има една фирма неините са жълто оранжеви като др......ня.
Тези лепенки са нож с две остриета. В случая е добра реклама, ама ако монтажа беше калпав:rolleyes: