Двузонов климатроник
(заглавието е взаимствано)
това може да е канална на 100% пресен въздух без ел.калорифер за подгряване на въздуха преди да влезне във вътрешното тяло в Перник и това е резултата. Просто догадка
ми то така се реализира двузонов климатроник като хората ,с 2 отделни външни тела
Ето днес на какво се натъкнах, това е безплатен монтаж от любима на народа верига. Естети са хората.
... Това е към екстрите, кой може да се похвали със Samsung с овлажняване? хахаПървоначално публикувано от м.петров
Безплатен обяд (монтаж)-нема, ше обикаля с легените докато му ум зайде! Ха-хааа! Що ми се струва, че тоя "монтаж" е дело на самия клиент?..
... Не е монтаж на клиента, една женица на години е, питах я, каза, че го е купила от ТМ с безплатен монтаж и така са и го сложили и била много доволна... , и много бързо работили
Не е причината в това че е безплатен а в авторите на това произведение. И аз правя безплатни монтажи но това няма да го направя дори и да ме накарат.
Велев за теб знаем, ама твоя безплатен не е като техния безплатен хаха. Ти си работиш за името, на тяхните монтажници им дреме, днес са тук, утре не ...
Немам думиПървоначално публикувано от Mega
Колкото и да не знам как трябва да изглежда един монтаж на климатик, но по този начин никога няма да им позволя да се подиграват с интериора на стаята (нищо, че и боята не е както трябва по ръба на тавана!). Това е меко казано подигравка с професията, с клиента и с търговската верига (то на тях толкова им пука де).
Язък за иначе елегантното вътрешно тяло и пипирудите по стената.
Впрочем, Mega ти поради каква причина беше у тая възрастна женица? Нещо авария ли е имало?
... Не, нищо свързано с климатика, това не го пипвам ако ще и ...