Това "18" Грее ли е? Може пък и от климатика да е.
Сигурно става дума за "безплатен монтаж"? Без пари - толкова!
Едит: Пък и ти се радвай, че има такива палачори - отваря ти се допълнителна работа.
Аруба ти четеш ли изобщо какво съм написал? Човека е платил 180лв за монтажа.
Прав си Велев, днес съм много замаян. Виновни са тревата и уискито от снощи.
Още не съм, монтажа остана за другата седмица. Отпуски. Е този Самсунг няма ли гаранция? Аз на твое място бих се радвал. Колкото повече палачори има, толкова повече работа ще има за теб.
Ха - аз това съм го видял при няколко големи фирми за клими в Плевен.... Велев, патента си от Плевен според мен и се е попренесъл чак дълбоко и в сърцето на Балкана - последно преди седмица го видях в Априлци, а в Ловеч е доста често срещано явление при клими закупени от технотата. Обикновено около година и половина, че и две издържа - зависи от стягането на гайката.
Ами екстра, таман да си изкарат гаранцията. Технотата по две години дават. На зима без работа ли да стоят хората?
Само едно не мога да вдяна каква им е далаверата да правят такива простотии Техноклима бяха доста голяма фирма събрала хора от кол и въже За тях примерно знам че масово правят снадката на тръбите на вътрешното тяло на заварка на всеки монтаж
Едно Митсубиши Електрик на покрива във Варна...Монтаж на китайците от Климамаркет...
Браво, ако бях от Варна, само от теб щях да пазарувам. Утре монтират и моя почти по същия начин. Дадох около 200 лева само за стойки, канали и капаци. Монтажа отделно ще се плаща с 5,5 метра тръбен път. Няма нужда от навес, нали? То затова се води външно тяло.
Днес като бях в магазина и се загледах в Панасониците и на всичките пише: вносител КлимаМаркет Ефендулов. За Импулс ООД става дума, сигурно ги знаеш, пазарували бая от теб.
Иван е добро момче, ако не те слуша ми кажи да му се скарам...
Ето ви така коментираната Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6 монтирана с мерак. Тръбите и стойките са положени преди изолацията.
Реално 6-цата е комбинация между вътрешното тяло от Авант-а (с добавени екстри) и външното от 5-цата.
Това което ме учудва е, че клапите на страни са ръчни а не автоматични. Но все пак е по-нисък клас от Daiseikai 5.