Май наистина наклона се вижда малко нагоре, може да е от снимката.
Май наистина наклона се вижда малко нагоре, може да е от снимката.
Стената е каменен зид 67см. Вакумирането беше 18 мин.Времето беше слънчево и топло 16 градуса. Наклона е супер добре пробван от мен.Капачката на дупката и тампоните са мое дело.Тръбите са мерени с ролетка.
Остана ми само да сложа pvc канал на захранващия кабел.
Пердетата са доста плътни просто светкавацата ги прави прозрачни пък и ще има и завеси в двата края и за това не сложих pvc канал на тръбния път.
Ето 2 снимки където се вижда малко по добре тръбния път.
Най накрая и ти с истински климатик със здраве да си го ползваш.
Скоро ме зове и Daikin 50GV който ще замести чичо CROWN.
Само немога да разбера на табелата какво означава това: climate class T1?
За клас А,B,C,D съм чул,ама за клас Т1 не съм чувал никога.
bobovo, евала баце. Добре изглежда. Със здраве да си го ползваш![]()
Това доколкото знам е климатичен клас (N, SN, ST, T - основните), а другото е енергиен клас (A, B, C, D, E, F, G).Първоначално публикувано от bobovo
N – нормален умерен климат, колебания на околната температура от +16°С до +32°С;
SN - студен умерен климат, колебания на околната температура от +10°С до +32°С;
ST - влажен тропически климат, колебания на околната температура от +18°С до +38°С и висока относителна влажност;
T - сух тропически климат, колебания на околната температура от +18°С до +43°С
Но лятната температура може да бъде по висока от +32 °С , производителите предлагат "мултикласови" например N-ST или SN-ST.
Скоро ме зове и Daikin 50GV който ще замести чичо CROWN.
Според мен един DAIKIN FTX 60GV / RX 60GV ще ти върши по-добра работа,голямо ти е помещението за FTX 50GV
Няма да имам проблеми с DAIKIN FTX 50GV защото тук при нас в гр.Петрич темп. не падат много много под -5 (и то за няколко дни само).Помещението е с вътрешна изолация на стените и тавана.Има pvc дограма и съм сигурен, че ще работи дори и в on/off режим.Така че преди да се препоръчва даден модел е добре първо да се пита от къде е човека защото има голяма разлика ако живееш в гр.Калофер например или живееш в гр.Сандански.Но мерси все пак за мнението ти.Първоначално публикувано от frescor
![]()
[img width=785 height=600]http://img97.imageshack.us/img97/9195/011nhr.jpg[/img]
Нескопосан монтаж на бучащо и замръзващо Фуджи. Ей тази машина я поставиха лятото и от тогава тормози всички околни съседи.
Тая стойка не е ли умишлено сложена накриво,за да компенсира тясната стена?
Ами тези които са го монтирали това чудо, можеха да походят малко по интелигентно и да заложат на шини, компенсиращи липсата на достатъчно разстояние.... И аз да покажа нещо което ме "удиви" - захващането на стойките беше с усукана тел....Ох колко мъка има по този свят....марката ще е познаете...
![]()
... Интересното е, че само на 10 см. по-надолу на плочата има достатъчно място да хванат здраво стойките?