явно ледът и е дошъл в повече
Или неоторизирано кацане на насекомо? Не виждаш ли, че е монтиран чепове?Първоначално публикувано от Mega
... Аз не говоря за конкретния случай, тук е ясно. Говоря по принцип при такова падане.
Е ми икономисали са 12 до 18лв за дълги дюбели. Макар че и с такива дюбели пак не всеки хваща през изолацията. А може и да е монтиран от собственика.
ок няма проблем когато можеш не е проблем аз ако я правя така чак кам пролетта лятото!...Първоначално публикувано от edi1
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299620484[/time]_________________________________________________
Явно медните му тръби са много издържливи щом досега не е падналПървоначално публикувано от Mega
Ей такъв морж гледам точно на съседната къща, само дето е САМСУНГ.От два месеца е на ледена буца, явно някъде има теч на фреон, може и скоро да се помине компресора.Казвам им да си извикат сервиза, ама нещо се офлянкват.Като се сетят, ще е късно.
Нали бях сложил точно на даикин от серията 60GV някъде по на горе.Първоначално публикувано от aruba_man
... Еее, специално Daikin FTX 50, 60, 71 GV са доста корави и безпрблеми машини. Дори и да имат малки недостатъци за цената си нямат аналог!
някои хора мислят че климатиците така си работят колкото и странно да звучиПървоначално публикувано от edi1
Бе мани ги хората. Много специалисти, занимаващи се с климатична техника, смятат така.Първоначално публикувано от stoyan1960
Kasap, най-накрая си успял да намериш тайната колиба на Кадафи. Преди само писа за нея, а сега нека я видят всички.