аз мислех че се хвалиш с монтажа си шегичка .. тия дали могат да увиснат за шиите единия на захранващия кабел а другия на дренажната тръба
аз мислех че се хвалиш с монтажа си шегичка .. тия дали могат да увиснат за шиите единия на захранващия кабел а другия на дренажната тръба
Първоначално публикувано от Alexi
Колега как можа да си го помислиш? Аз мога повече, направо мога да пусна дренажа до земята. хахаха
Че какво му е лошото, подлагаш му долу едно легенче и заспива.Първоначално публикувано от Mega
... ако се вгледаш в синята врата може обаче да познаеш кой го е снимал :-), точно срещу вас, офиса на БЗК на пазара :-)Първоначално публикувано от bigmouth
https://forum.setcombg.com/index.php?topic=37622.5
Този елегантен SAMSUNG е монтиран по този начин, защото ще се наложи да го демонтират поне 2-3 за ремонт докато му изтече гаранцията.
Че саньото е красавец-спор няма! Иначе върху какво е сложен агрегата (в смисъл по навън),та не са сложили трафа зад тялото?
Имах предвид тези стойки в/у какво са(козирка ли е)- та не е имало възможност да се изместят малко по напред,за да иде трафа отзад.Първоначално публикувано от Aleksandars
Най -добре да кажа собственика на машината. От снимката не ми изглежда на козирка, може така да са решили.Първоначално публикувано от diksanal
Всичко точно но като видях мостовият кабел от трафа и ми развали картинката едно СВТ ако бяха сложили щеше да е друга работа а климатика е готин.....Първоначално публикувано от diksanal
трафа не е зад климатика за не излиза напред , мостовия кабел въобще не седи зле когато се гледа отпред и отгоре,
а това е балкон и външното ще се ползва и за масичка :rolleyes:
Илия, мостовият кабел не случайно е мостов в случая. Не е прищявка на монтажниците.
Не разбирам защо ? От снимката видях че проводника е двупроводен къде е заземлението?Първоначално публикувано от deian