Какво-какво! И колегата climamarket ви го каза - капака на трафа изглежда боядисван с ляв /за определеност/ крак.
Какво-какво! И колегата climamarket ви го каза - капака на трафа изглежда боядисван с ляв /за определеност/ крак.
Е бати и трафа да не иска да го погребат с мен, ако ще и с водна боя да е боядисан нищо му няма!
Имаше я допреди 3 години, когято я смених с 09LDC в хола, тогава купих и ТОШО ЕВРОПЕЙСКИ.Сега е монтиран на бабата на долния етаж, затова вече не е в класацията.Коментирал съм я често във форума и наистина работи много добре.Първоначално публикувано от gnf
и мойта претърпя една водна баня преди монтажаПървоначално публикувано от edi1
Онези дни ме извикаха за няколко климатика които имат проблеми а тези които ги продали не можели да ги поправят. Та на какво попаднах ето това е марката на дистанционното и на климатика ама на климатика една гумирана и се сгънала от топлината а под лепенката е друга марка. Какво бихте казали за това измама ли е на клиента.
Някакви подобни климатици с марката LD не сглобяваха ли в България преди години, май имаше такава марка, ако не се лъжа.Може да са им лепнали само нови лепенки и на телата.
LD на бул. "Цариградско шосе" са, преди спирка Бивши студентски общежития в посока изход София... Виждал съм ги и на друго място ама не мога да се сетя...
Въпроса ми е относно това дали е измама. Каква ще е реакцията ви ако под лепенката на личния ви климатик излезе друго име.
Доколкото е измама поставянето на други марки върху Грии и Мидея. Точно толкова.
Малко пояснения за "марката" Техникер : това е е една марка поръчана от Техногруп - сдружение от няколко фирми в цяла България,първите климатици под тази марка бяха сглобявани в завода на Чунлан - Китай и за мое наи- голямо учудване нямаше технически проблеми с тях като изключим факта че 80% от машините бяха невъобразимо шумни,следващата партида бе договорена да се сглобява в Правец от уж опитващата се да се наложи Българска марка LD,както ЛД-то така и Техникера се оказаха ТОТАЛЕН ПРОВАЛ машини които нямат нищо общо с поне подобие на климатик,последната партида от преди около две години уж е сглобявана в завода на Грии,но и при тях процента на дефектиралите машини е огромен.За съжалени е тази марка продължава да се продава от гореспоменатото сдружение и то на височки за качеството цени
http://www.techno-bg.com/?town=перник&name=инверторен-климатик-techniker-tk12-gaa&action=showArticles&idArticles=14051&type=t
За съжаление точно тези магазини не работят много коректно :
http://www.techno-bg.com/?action=promoList&type=t
обърнете внимание климатика рекламиран като DAIKIN FTX35 на цена от 1199 лв. с безплатен монтаж всъщност е FTXN 35
http://www.techno-bg.com/?town=перник&name=климатик-daikin-ftxn35krxn35k-инвертор&action=showArticles&idArticles=34341&type=t.
Живи и здрави да са от такива търговци ще има работа за всички останали.
Какво ли не? Аз слагам КОБЕПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Galanz дистанционно у-е - пък какво пише отгоре не му обръщам внимание
Абе мотам си се тука из Варна и гледам... Ми тук имали традиция, да черпят майсторите, преди монтажа!